NRK Meny
Normal

Fullt i Løten - dra til Våler

Den første fartsetappen i Løten trakk så mye publikum at parkeringsplassen ble sprengt. Nå lønner det seg å dra til Våler i stedet.

Fullt på parkeringsplassen i Løten
Foto: Ola Bjørlo Strande

- På Haslemoen i Våler er det ikke noe problem å få parkert, sier publikumskoordinator Per Skoglund.

Han melder om masse folk og stormende jubel, men altså mer enn nok av plass til alle.

 

I Løten hadde tusenvis av tilskuere overnattet for å få med seg den første etappen i Rally-VM. I tillegg strømmet publikum til i morgentimene i dag. Det førte altså til at parkeringsplassene ble sprengt.

Arrangørene måtte oppfordre folk til å dra videre til Våler for å få med seg innkomsten og neste etappe der.

I Våler venter ikke publikumskoordinator Per Skoglund den slags problemer. Like før klokka ni i dag var det mer enn nok med parkeringsplasser på Halsemoen.

 

Flaggborg i Våler
Foto: Per Skoglund

 

Der var det også flaggborg i dag tidlig. Den sørget skoleelever fra Våler for. 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Solbakken årets talent

    HamKams 17 år gamle Markus Solbakken er kåret til årets talent i 2. divisjon. I dag fikk han utdelt premien på 20.000 kroner og en krystallvase. Markus er sønnen til Ståle Solbakken.

  • Politiet fant sau med kjetting

    Politiet har akkurat funnet en sau med kjetting rundt halsen i Myrvangvegen i Stange. Politiet oppfordrer de som tror de kan ha mistet en slik sau om å ta kontakt på telefon.

  • Raufoss møter Notodden

    Raufoss skal møte Notodden i to kvalikkamper. Notodden ble nummer to i sin 2. divisjonsavdeling. Vinneren av disse kampene skal så spille mot laget som ender på 14. plass i 1. divisjon om den siste plassen i 1. divisjon neste sesong.