NRK Meny

Frontkollisjon på E16

 • E16 er nå opna att for trafikk

  Vegen ved Ryfoss, tre mil vest for Fagernes er nå opna att for trafikk. Vegen vart stengt etter ein frontkollisjon rett før klokka fem i ettermiddag. Det har vore omkøyring via fv. 293, men store biler har måtta vente eit par timar.

 • Fløyet til sykehus

  En person er fløyet til sykehus etter frontkollisjonen på E16 ved Ryfoss. Ifølge politiet skal personen ha brystsmerter, men utover det er skadeomfanget uklart. To personer er lettere skadet og sendt til Fagernes for legesjekk.

 • Flydd til sykehus

  En person er flydd til sykehus etter frontkollisjonen på E16 ved Ryfoss. Ifølge politiet skal personen ha brystsmerter, men utover det er skadeomfanget uklart. De andre involverte i ulykken er lettere skadet og er sendt med ambulanse for legesjekk.

 • Frontkollisjon på E16

  To kjøretøy har frontkollidert på E16 ved Ryfoss i Vang. Luftambulanse på vei til stedet. Vegen er stengt. Omkjøring via fv. 293 Hørevegen, mellom Kvismoen og Vangsnes, men Hørevegen er lite egnet for omkjøring. Tunge biler må derfor vente.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kvinne i 30-åra funnet død

  En kvinne i 30-åra er funnet død i ei leilighet i Kongsvinger, bekrefter politiadvokat Wigdis Hjalmarsen i Innlandet politidistrikt. To personer er siktet i saken. Politiet har etterforsket saken i hele dag, og vil nå avhøre de to siktede personene.

 • Jansrud sølv i NM

  Kjetil Jansrud fra Vinstra ble nummer to i NM i utfor i Hafjell i dag. Jansrud var 0,16 sekunder bak vinneren, Adrian Smiseth Sejersted. Aksel Lund Svindal ble nummer tre.

  Kjetil Jansrud i Kvitfjell
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK