NRK Meny

Frifunnet etter arbeidsuhell

Et Elverumsfirma er frifunnet for brudd på sikkerhetsrutinene.Det var i januar i fjor en ansatt falt ned og skadet seg mens han jobbet på en lastebil med påmontert sandbeholder. Retten frifant bedriften fordi den ansatte var kjent med risikoen med å klatre opp på fastsandsprederen, og at han var gitt instruks om ikke å gjøre det.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ja til barnevernssamarbeid

    Søndre Land etablerer felles barnevern med Gjøvik uansett hva Nordre Land bestemmer seg for. Det vedtok et enstemmig kommunestyret i Søndre Land i går kveld. Nå skal kommunene legge en plan for etablering av Gjøvik-Land barnevern, skriver OA.


  • Har startet etterforskning

    Spesialenheten for politisaker etterforsker en av lederne i Innlandet politidistrikt, Johan Martin Welhaven. Welhaven har søkt om å overta innleverte og beslaglagte våpen, som skulle vært sendt Kripos, men ligger på beslagsrommet i politidistriktet.

  • Hotell vant gjev pris

    Festningshotellet i Kongsvinger vant i kveld «Historic Hotel Castle Award». Prisen ble delt ut på et slott i Dublin. – Dette er helt fantastisk moro, sier Monica Grønvoll Aaen, direktør ved Festningshotellet i Kongsvinger til NRK.