NRK Meny
Normal

Frekk innbruddstyv på Toten

Kvinne tatt på fersk gjerning mens hus rotet gjennom huset til to eldre.


To eldre kvinner på Skreia på Østre Toten fikk seg en støkk da de oppdaget en ukjent kvinne i huset de bor i, ved 16.30-tida torsdag.

Stjal penger

Den frekke tyven tok seg inn i boligen, mens en annen kvinne sto utenfor og passet på. Beboerne i huset kom inn fra hagen da de oppdaget kvinnen. Hun hadde rotet i skuffer og fikk med seg noen tusen kroner da hun stakk fra stedet.

- De to hadde vært ute i hagen da de oppdaget den uvelkomne gjester, forteller operasjonsleder ved Vest-Oppland politidistrikt, Tom Eirik Midthaug.

Snakket engelsk

Politiet i Vest-Oppland etterlyser nå de to kvinnene.

En av kvinnene hadde blått olaskjørt, blå jakke, mørkt oppsatt hår og snakket engelsk. Den andre kvinnen hadde mørke klær, en hvit skyggelue og bar på en tøypose.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Valdresflya åpen

    Valdresflya ble åpnet klokka åtte i dag. Den vil være nattestengt mellom 20.00 og 08.00.

  • Gjøvik Sp ja til sjukehus i Moelv

    Gjøvik senterparti sier JA til storsjukehus i Moelv. Det skriver OA. De er lei alt styret rundt lokaliseringen av det nye sjukehuset. De mener at Gjøvik by vil nyte godt av et sjukehus med mange arbeidsplasser rett over Mjøsa.

  • Ja til Dæhlis Alvdalsplaner

    Flertallet i kommunestyret i Alvdal sa i går kveld ja til Bjørn Dæhlis planer på Steimosletta. Skikongen vil invistere 200 millioner i detaljehandel der. Kommunestyret har vært splitta fordi de er redd det vil gå ut over handel i sentrum.