NRK Meny
Normal

Frekk innbruddstyv på Toten

Kvinne tatt på fersk gjerning mens hus rotet gjennom huset til to eldre.


To eldre kvinner på Skreia på Østre Toten fikk seg en støkk da de oppdaget en ukjent kvinne i huset de bor i, ved 16.30-tida torsdag.

Stjal penger

Den frekke tyven tok seg inn i boligen, mens en annen kvinne sto utenfor og passet på. Beboerne i huset kom inn fra hagen da de oppdaget kvinnen. Hun hadde rotet i skuffer og fikk med seg noen tusen kroner da hun stakk fra stedet.

- De to hadde vært ute i hagen da de oppdaget den uvelkomne gjester, forteller operasjonsleder ved Vest-Oppland politidistrikt, Tom Eirik Midthaug.

Snakket engelsk

Politiet i Vest-Oppland etterlyser nå de to kvinnene.

En av kvinnene hadde blått olaskjørt, blå jakke, mørkt oppsatt hår og snakket engelsk. Den andre kvinnen hadde mørke klær, en hvit skyggelue og bar på en tøypose.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Vogntog i trøbbel

    Vogntog har i natt delevis sperret rylkesvei 51 i Rogne i Øystre Slidre, på E 16 på Ryfoss i Sør-Aurdal og på riksvei 4 i Lygnabakkene i Gran. Men det skal være mulig å passere.

  • Flere utforkjøringer i natt

    I løpet av natta har det vært flere utforkjøringer i Hedmark og Oppland, men ingen personer er blitt alvorlig skadet. På E 16 ved Lunnertunnelen kjørte en bil i grøfta ved ett tiden, men fører kom uskadd fra det. I Kongsvinger på E16 ble tre personer brakt til legevakt etter utforkjøring.