NRK Meny
Normal

Frekk innbruddstyv på Toten

Kvinne tatt på fersk gjerning mens hus rotet gjennom huset til to eldre.


To eldre kvinner på Skreia på Østre Toten fikk seg en støkk da de oppdaget en ukjent kvinne i huset de bor i, ved 16.30-tida torsdag.

Stjal penger

Den frekke tyven tok seg inn i boligen, mens en annen kvinne sto utenfor og passet på. Beboerne i huset kom inn fra hagen da de oppdaget kvinnen. Hun hadde rotet i skuffer og fikk med seg noen tusen kroner da hun stakk fra stedet.

- De to hadde vært ute i hagen da de oppdaget den uvelkomne gjester, forteller operasjonsleder ved Vest-Oppland politidistrikt, Tom Eirik Midthaug.

Snakket engelsk

Politiet i Vest-Oppland etterlyser nå de to kvinnene.

En av kvinnene hadde blått olaskjørt, blå jakke, mørkt oppsatt hår og snakket engelsk. Den andre kvinnen hadde mørke klær, en hvit skyggelue og bar på en tøypose.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Utmerkelse til Heidal Ysteri

  Heidal Ysteri fikk utmerkelsen Norsk Spesialitet fra Matmerk i dag. Det var landbruksministeren som delte ut prisen under Grüne Woche i Berlin. Ysteriet får heder for rømmegrøt, prim og brunost produsert i Heidal.

 • Berget klar for New York City FC

  Jo Inge Berget er klar for den amerikanske klubben New York City FC. Der blir han lagkamerat med blant annet David Villa.

  – Jeg gleder meg til å komme til New York, og spille i MLS for et av ligaens beste lag, sier Berget til klubbens nettside.

  Berget
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix