NRK Meny
Normal

Fraktet med luftambulanse etter husbrann

En person ble i natt fraktet med luftambulanse til Oslo, etter en husbrann på Skotterud i Hedmark.

Laster kart, vennligst vent...

Det var på Skotterud i Eidskog kommune at et hus ble totalskadet etter en brann sent i går kveld. En person ble fraktet til Oslo med luftambulanse.

Politiet meldte om en husbrann på Skotterud (Eidskog) i Hedmark like før klokken 23 i går kveld. Nødetatene rykket ut til stedet.

Tre beboere ble kjørt til Kongsvinger sjukehus for sjekk. En av beboerne hadde fått i seg mye røyk og ble fraktet med luftambulanse til Oslo.

– Det var tre menn i 30-årene som bodde i 2. etasjen i huset, som var under oppussing. De måtte ta seg ut via stillaset, sier operasjonsleder Dyre Antonsen ved Hedmark politidistrikt.

Huset er totalskadet etter brannen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vil ha ski-NM til Lillehammer

  Lillehammer Skiklub har meldt seg på i kampen om
  å få arrangere del 1 av NM i langrenn i 2020. Også Konnerud IL i Drammen vil ha arrangementet. Avgjørelsen faller i januar.

 • Alle hadde skrapt ruta

  Politiet i Elverum hadde i dag tidlig kontroll av om folk kjørte med isfrie ruter. Resultatet var oppløftende for alle de 59 som ble stoppet hadde brukt iskrapa godt.

 • Ny fysisk trener i KIL

  Kongsvinger har ansatt italienske Lidio Melis som ny fysisk trener i klubben. Han vil også få ansvar for utviklingsavdelingen i klubben og for ernæring. Det melder Glåmdalen.