NRK Meny
Normal

Fotgjenger omkom i trafikkulykke

En fotgjenger har mistet livet etter trafikkulykke på Hernes i Elverum. Riksvei 25 er nå åpnet igjen for trafikk.

Dødsulykke Svullrya
Foto: Bjørn Opsahl / NRK

Ulykken skal ikke ha skjedd i forbindelse med et fotgjengerfelt. Den omkomne skal ha gått langs veien, og blitt påkjørt av en lastebil.

Riksvei 25 i Hedmark er nå åpnet igjen. Ulykken skjedde ved Statoil-stasjonen på Hernes nordøst for Elverum. Veien har vært stengt siden ulykken 16:30-tiden, mens politiet har arbeidet på stedet.

Laster Twitter-innhold
Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Forsinket dobbeltspor til Hamar?

  Bygging av dobbeltspor på Dovrebanen til Hamar kan bli utsatt. Det går fram av et dokument fra Bane Nor som Aftenposten har fått tilgang til. I dokumentet peker Bane Nor på at det ikke er realistisk med dobbeltspor til Hamar før i 2026. Dette er to år senere enn hva Stortinget har vedtatt i Nasjonal Transportplan.

  Togstreik
  Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK
 • Seks i samme bil bøtlagt

  Seks personer i samme bil ble søndag ettermiddag bøtlagt. Ingen av dem brukte bilbelte. Det skjedde da Utrykkningspolitiet stanset en bil på riksvei 4 på Dalsjordet i Gjøvik.

 • Gulliksen til Tyskland

  Elverum håndballs gode høyrekant Kevin Gulliksen går til tyske Minden. Det melder Østlendingen. Det betyr at det bare ble med en sesong for Gulliksen hos serieleder Elverum. I Minden blir han lagklamerat med en annen tidligere elverumspiller Magnus Gullerud.