NRK Meny

Fotball: Fra Brasil til Raufoss

En tidligere brasiliansk landslagsspiller er på veg til Raufoss, melder Oppland Arbeiderblad. Evandro Roncatto deltok på det brasilianske U-17 landslaget som vant VM-gull i 2003, og i fomiddag var han på Nammo stadion på Raufoss. Trener Espen Haug (bildet) sier at det kun gjenstår en medisinsk sjekk før Roncatto er en del av laget.

Espen Haug
Foto: Raufoss fotball

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Forsinket dobbeltspor til Hamar?

  Bygging av dobbeltspor på Dovrebanen til Hamar kan bli utsatt. Det går fram av et dokument fra Bane Nor som Aftenposten har fått tilgang til. I dokumentet peker Bane Nor på at det ikke er realistisk med dobbeltspor til Hamar før i 2026. Dette er to år senere enn hva Stortinget har vedtatt i Nasjonal Transportplan.

  Togstreik
  Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK
 • Seks i samme bil bøtlagt

  Seks personer i samme bil ble søndag ettermiddag bøtlagt. Ingen av dem brukte bilbelte. Det skjedde da Utrykkningspolitiet stanset en bil på riksvei 4 på Dalsjordet i Gjøvik.

 • Gulliksen til Tyskland

  Elverum håndballs gode høyrekant Kevin Gulliksen går til tyske Minden. Det melder Østlendingen. Det betyr at det bare ble med en sesong for Gulliksen hos serieleder Elverum. I Minden blir han lagklamerat med en annen tidligere elverumspiller Magnus Gullerud.