NRK Meny

Føret felte smuglerne

Tollvesenet i Kongsvinger gjorde i morges et av sine største beslag av alkohol og sigaretter i år. Tilsammen ble det tatt 4000 liter alkohol og 40 000 sigaretter, melder Glåmdalen. Det var først og fremst det glatte føret på Odalsveien mellom Åsnes og Nord-Odal som felte smuglerne. Her fant tollerne to smuglerbiler i grøfta og en som ble stoppet på veien. Smuglerne forsvant til skogs og er foreløpig ikke tatt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kritisk til felles barnevern

  Kommunestyret i Nordre Land sa i kveld ja til å utrede muligheten for å samarbeide med Gjøvik om barneverntjenesten.. Flere politikere argumenterte på kommunestyremøte tirsdag kveld for at nærheten til brukerne kan forsvinne ved en felles tjeneste.

  Kommunestyremøte i Nordre Land
  Foto: Line Fosser Vogt / NRK
 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.