NRK Meny

Forbereder seg til nytt OL

Formannskapet i Lillehammer har enstemmig gått inn for å starte abeidet for å gjøre byen best mulig forberedt om det skulle komme forespørsel fra Idrettsforbundet om et nytt vinter-OL i byen. Ordfører Espen Granberg Johnsen sier at det er viktig for Lillehammer å skaffe seg best mulig oversikt og få fakta på bordet, slik at byen har et godt grunnlag for å kunne si enten ja eller nei til en ny OL-søknad.

Espen Granberg Johnsen
Foto: Erlend Kester Moe / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mistet lappen på riksveg 4

  En bilfører har fått beslaglagt førerkortet etter at vedkommende kjørte på feil side av en midtdeler på riksveg 4 i Hunndalen. I baksetet satt det tre barn usikret, opplyser politiet på Twitter.

 • Trafikkulykke Stange sentrum

  Fire biler har vært involvert i ei trafikkulykke i Stange sentrum onsdag ettermiddag. Ifølge politiet er det bensinlekkasje, og nødetatene er på stedet. En person er kjørt til legevakt med kuttskader i ei hånd.

 • Støtter luftputebåt på Mjøsa

  Formannskapet i Gjøvik vedtok i dag å støtte en planlagt luftputebåt på Mjøsa. Det er redningsselskapet som vil ta en slik doning i bruk for å kunne ha helårsberedskap på innsjøen. Gjøviks politikere gir 2 kr pr innbygger, tilsammen 60.000 kroner.

  Luftputebåt på Mjøsa
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK