NRK Meny

For folk med angst og depresjon

I dag åpnet et nytt tilbud til pasienter med angst og depresjoner i Elverum. – Dette kan bli en spydspiss i arbeidet med psykisk helsevern, sa helseminsiter Bent Høie, da han klippet snora.

Et nytt tilbud for pasienter med angst og depresjoner ble tatt i bruk i Elverum i dag. Helseminister Bent Høie mener det kan bli en spydspiss innen psykisk helsevern.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Brann i enebolig slukket

    Brannen i en enebolig i Stange i Hedmark er slukket. Beboer skal ha fått i seg litt røyk, og sjekkes av helsepersonell på stedet, opplyser politiet.

  • Brann i enebolig i Stange

    Det brenner i en vegg i en enebolig i Stange i Hedmark, melder politiet klokken 02.45 natt til lørdag. Det er ingen åpne flammer, men en del røyk. Brannvesenet er i gang med slukking. Ifølge politiet er det ingen personer i huset.

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.