NRK Meny
Normal

Flere tilfeller av familivold

Politiet har i løpet av natta rykket ut flere ganger etter melding om vold og bråk i hjemmet.

Blålys

Det har vært flere tilfeller av vold og bråk i hjemmet i natt, og politiet har måttet rykke ut for å ordne opp.

Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento / colorbox.com

Det har vært nok en travel natt for politiet i Hedmark og Oppland. Det har vært mye fyll, men også flere tilfeller av familievold og husbråk.

Klokka 23.20 fikk politiet i Gudbrandsdalen melding om husbråk i Dovre kommune. Politiet rykket ut og tok med seg en beruset og kranglete gjest. Vedkommende fikk overnatte hos politiet, og blir anmeldt for forholdet.

Ingen skadet

Ved midnatt rykket politiet ut til en bolig i Eidskog etter melding om at en mann i 60-årene skal ha vært voldelig mot samboeren. Ingen ble skadet, og mannen måtte tilbringe natten i politiets arrest.

En halv time over midnatt ble en mann pågrepet i Lunner kommune etter lettere vold mot ekskona, mens mindreårige barn var til stede. Mannen ble kjørt til arresten og saken etterforskes i løpet av søndagen, ifølge politiet i Vestoppland.

Kranglete

En mann fra Gran kommune måtte også tilbringe natten hos politiet etter at han ble arrestert for vold mot kona i hjemmet i natt. Dette etterforskes også i løpet av søndagen.

Politiet ble kontaktet av en familie i Kongsvinger som fortalte om en kranglete sønn. Han skal ha vært i tottene på både mor og bror, men ingen ble skadet. Han ble kjørt til en venninne, ifølge politiet i Hedmark.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ny Storhamar-seier

    Storhamars håndballkvinner slo Tertnes 26-23 og er fortsatt ubeseiret på tabelltoppen etter seks serierunder. Elise Skinnehaugen ble Storhamars toppscorer med åtte mål.

  • Sauebønder misfornøyde med sommel

    Bøndene er misfornøyde med at det ennå ikke er avklart hva de får i erstatning etter at en ulv drepte eller skadet 300 sauer i sommer. Kjetil Ulset i Gran beitelag sier at flere vurderer å slutte som sauebønder, hvis dette ikke snart blir avklart.

    Kjetil Ulset i Gran sauebeitelag
    Foto: NRK