NRK Meny
Normal

Flere slåsskamper på Tynset

I løpet av en times tid i natt var det flere slåsskamper på Tynset. En mann ble sendt bevisstløs til sykehuset.

Tynset

Politiet måtte til Tynset sentrum natt til søndag for å roe ned flere kamphaner.

Foto: Geir Olav Slåen / NRK

Det var svært urolig i Tynset sentrum mellom klokka 02 og 03 natt til søndag. I løpet av denne timen var det mange tildragninger med uro og slåssing.

Flere menn barket sammen i mange slåsskamper, ifølge politiet. Politiet fikk melding om både masseslagsmål og om at en mann var slått bevisstløs. En patrulje rykket ut og fikk etter hvert roet ned kamphanene.

Laster Twitter-innhold

Mannen som ble slått bevisstløs ble sendt til sykehuset. Han ble her til observasjon over natta. Andre fikk kuttskader, blåveiser og sprukne lepper.

En mann ble tatt med til arresten på Tynset og har tilbrakt natta der. Flere av dem som deltok i slåsskampene kan regne med å bli anmeldt av politiet.

Politiet er usikre på som førte til at slåsskampene startet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Fengslet i fire uker

    Mannen og kvinnen som er siktet for ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand, etter at en kvinne ble funnet død i Kongsvinger tirdag, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Kjennelsen falt i Glåmdal tingrett i ettermiddag.

  • Fikk overrakt 66 000 kroner

    Maren Lundby fikk i dag 66 000 kroner under en tilstelning på Bøverbru skole i Vestre Toten, melder Oppland Arbeiderblad. Under OL valgte hun en dyrere flybillett for å være så opplagt som mulig. Det ble derfor startet en innsamling for henne.

    Maren Lundby
    Foto: Ole Martin Sponberg / NRK