NRK Meny
Normal

Flere slåsskamper på Tynset

I løpet av en times tid i natt var det flere slåsskamper på Tynset. En mann ble sendt bevisstløs til sykehuset.

Tynset

Politiet måtte til Tynset sentrum natt til søndag for å roe ned flere kamphaner.

Foto: Geir Olav Slåen / NRK

Det var svært urolig i Tynset sentrum mellom klokka 02 og 03 natt til søndag. I løpet av denne timen var det mange tildragninger med uro og slåssing.

Flere menn barket sammen i mange slåsskamper, ifølge politiet. Politiet fikk melding om både masseslagsmål og om at en mann var slått bevisstløs. En patrulje rykket ut og fikk etter hvert roet ned kamphanene.

Laster Twitter-innhold

Mannen som ble slått bevisstløs ble sendt til sykehuset. Han ble her til observasjon over natta. Andre fikk kuttskader, blåveiser og sprukne lepper.

En mann ble tatt med til arresten på Tynset og har tilbrakt natta der. Flere av dem som deltok i slåsskampene kan regne med å bli anmeldt av politiet.

Politiet er usikre på som førte til at slåsskampene startet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Utforkjøring i Garmo

    En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

  • Store mengder overgrepsbilder

    I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet hans egen niese. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.

  • Kan bli vinterstengt på kort varsel

    Ifølge Vegtrafikksentralen Øst, så kan fylkesveg 252 mellom Tyin og Eidsbugarden bli vinterstengt på kort varsel.