NRK Meny
Normal

Flere avhør etter dødsfall

Politiet etterforsker det de mener er et mistenkelig dødsfall i Hamar. Flere personer avhøres i dag.

– En kvinne er inne til avhør i formiddag. Kvinnen er en bekjent av den avdøde. Hun har ikke status som mistenkt for drap, men som vitne til dødsfallet, sier krimsjef Roger Næss i Hedmark politidistrikt til NRK.

Kvinnen er dessuten mistenkt for andre kriminelle handlinger, og har i natt sittet i arresten. I løpet av dagen blir flere personer avhørt, ifølge politiet.

Obduseres

Det var søndag politiet fikk melding om en død person i eller ved en leilighet i Hamar. Mannen, som er i 50-åra, er kjent for politiet fra tidligere. Det og omstendigheter rundt dødsfallet gjør at politiet vil avklare hva som har skjedd.

– Avdøde blir sendt til obduksjon i dag, og vi regner med å ha en foreløpig obduksjonsrapport klar tirsdag eller onsdag.

– Er det synlige skader på kroppen til avdøde?

– Nei.

Avkrefter ikke drap

– Mistenker dere at det er et drap?

– Nei. Men vi avkrefter det heller ikke. Det er flere forhold som gjør at vi ønsker å etterforske saken. Vi har en uavklart sak, og gjennomfører nå både teknisk og taktisk etterforskning, sier Næss.

– Har dere bedt om bistand fra Kripos?

– Nei.

Mannen bodde alene i en leiligheten.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.