NRK Meny
Normal

Fjerde Kongsvinger-tap på rad

Kongsvinger tapte i kveld sin fjerde kamp på rad i 1. divisjon fotball for menn og raser nedover på tabellen. HamKam klarte 0-0 mot Bodø/Glimt i 16. mai-kampen på Briskeby-gresset.

Kongsvinger ledet serien etter de tre første kampene med tre seire og ni poeng. Så begynte nedturen med 3-0-tap hjemme mot HamKam. Etter fire nederlag på rad har KIL rast ned til 9. plass etter sju serierunder.

HamKam ligger på plassen bak KIL. Hamar-laget spilte i kveld sin andre uavgjortkamp på rad mot lag som ligger høyere enn dem på tabellen, og har ikke tapt på fire serierunder.

Resultatene fra alle kampene ser du her

Målløse

Nordlie-effekten har snudd fra positive fortegn til negative for Kongsvinger-gutta. Mot Strømmen fikk de straffe mot seg etter 20 minutter i 1. omgang. Den satte Strømmen, og det ble kampens eneste mål.

På Briskeby gressbane ble det ingen mål til noen av lagene. Bodø/Glimt ledet serien før denne runden, men uavgjort førte dem ned på 3. plass.

Start har overtatt tabellledelsen med overraskelseslaget Ull/Kisa på 2. plass.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Store mengder overgrepsbilder

    I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet hans egen niese. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.

  • Kan bli vinterstengt på kort varsel

    Ifølge Vegtrafikksentralen Øst, så kan fylkesveg 252 mellom Tyin og Eidsbugarden bli vinterstengt på kort varsel.

  • Krever markagrense i fjellet

    Høgfjella Vel på Nordseter krever at det blir satt ei markagrensa for utbygging av fjellet. Det skriver HA. Det er forslagene om utbygging av Lunkelia og fortetting av Kroksjølia på Sjusjøen som provoserer.