NRK Meny
Normal

Fjerde Kongsvinger-tap på rad

Kongsvinger tapte i kveld sin fjerde kamp på rad i 1. divisjon fotball for menn og raser nedover på tabellen. HamKam klarte 0-0 mot Bodø/Glimt i 16. mai-kampen på Briskeby-gresset.

Kongsvinger ledet serien etter de tre første kampene med tre seire og ni poeng. Så begynte nedturen med 3-0-tap hjemme mot HamKam. Etter fire nederlag på rad har KIL rast ned til 9. plass etter sju serierunder.

HamKam ligger på plassen bak KIL. Hamar-laget spilte i kveld sin andre uavgjortkamp på rad mot lag som ligger høyere enn dem på tabellen, og har ikke tapt på fire serierunder.

Resultatene fra alle kampene ser du her

Målløse

Nordlie-effekten har snudd fra positive fortegn til negative for Kongsvinger-gutta. Mot Strømmen fikk de straffe mot seg etter 20 minutter i 1. omgang. Den satte Strømmen, og det ble kampens eneste mål.

På Briskeby gressbane ble det ingen mål til noen av lagene. Bodø/Glimt ledet serien før denne runden, men uavgjort førte dem ned på 3. plass.

Start har overtatt tabellledelsen med overraskelseslaget Ull/Kisa på 2. plass.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Sp vil ta ut Slettåsflokken

  Senterpartiet fremmer i onsdag forslag i Stortinget om å felle ulvene i den mye omtalte Slettås-flokken. Partiet ber regjeringen om å gi fellingstillatelse for Slettås-flokken i tråd med den lokale rovviltnemndas ønske.

 • Veiby/Skjærmoen med ny kontrakt

  Skoda Motorsport har inngått en ny rallykontrakt med 21 år gamle Ole Christian Veiby fra Kongsvinger. Han blir dermed en av fire kjørere i bilfabrikken s rallysatsing for 2018. Veiby har sammen med kartleser Stig Rune Skjærmoen fra Elverum kjørt for Skoda også i år. .

  Ole Christian Veiby med ny Skoda kontrakt
  Foto: Even Management/Skoda Motorsport.
 • Politiaksjon Brumunddal

  Politiet aksjonerte tirsdag mot et spisested i Brumunddal. En person som er tilknyttet bedriften er pågrepet. Vedkommende er siktet for bruk og besittelse av narkotika. Minst fem politibetjenter og én hund har aksjonert i flere timer ved spisestedet, skriver HA.