NRK Meny
Normal

Fire skadet i kjedekollisjon

To personer er kjørt til sjukehus og to til legekontroll etter en kjedekollisjon på riksvei 2 på Haslemosletta i Våler.

Kjedekollisjon på Haslemosletta på rv2

Fire personer ble skadet i denne kjedekollisjonen på Haslemosletta i Våler torsdag.

Foto: Odd Ragnar Lund

Tre biler var involvert i ulykken.

En lastebil hadde stoppet for å vente på manuell dirigering på grunn av vegarbeid. Bilen som kom bak oppdaget for sent at lastebilen sto stille og kjørte inn i den. Så kjørte også bil nummer tre inn i de to foran.

Fire til behandling

To personer er sendt til sjukehuset i Hamar for behandling, mens to personer kjøres til legekontor for kontroll, melder politiet.

Det er fortsatt uklart hva slags skader de fire har fått, men tilstanden skal ikke være alvorlig eller livstruende for noen av dem.

Politiet fikk melding om kollisjonen i 13-tiden i dag.

Litt etter klokka halv tre var vegen ryddet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

  • Trafikken går sakte

    PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.