NRK Meny
Normal

Fire skadd i frontkollisjon

Fire personer er brakt til sykehus, minst en av dem med alvorlige skader, etter en frontkollisjon i Vest-Oppland søndag kveld

 

Ulykken skjedde på veien mellom Gjøvik og Dokka i Søndre Land kommune, opplyser politiet til NTB. Politiet fikk melding om kollisjonen litt over klokka 18. De fire i personbilen er alle brakt til sykehus, og minst en av dem vil bli overført til Ullevål universitetssjukehus.

- De to som satt i den andre bilen har vært til legesjekk, sier operasjonsleder Marianne Brun i Vestoppland politidistrikt. Tilstanden til de skadde var ved 20.30-tiden ikke kjent.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Vil endre navn på storfylket

    Hedmark KrF vil at det sammenslåtte innlandsfylket skal hete Hedmark og Oppland og ikke Innlandet som fylkestinga har bestemt. 20 stemte for, og 9 stemte imot forslaget som var oppe til avstemning. Vedtaket sendes nå inn til stortingsgruppa.

  • Nyvalgt fylkesleder KrF

    Oluf Maurud ble enstemmig valgt som ny leder av kristelig folkeparti i Hedmark på partiets fylkesårsmøte i dag. Maurud (60) er fra Brumunddal, og sitter i kommunestyret på Ringsaker.

    Oluf Maurud
    Foto: Jorun Vang / NRK