NRK Meny

Fikk medaje for heltedåd

Terje Myrhaugen Gustavsen og Anne Grete Letrud fra Nord Fron er tildelt Carnegies heltefonds sølvmedalje for å ha reddet livet til et reportasjeteam fra TV2.

Styret i heltefondet mener Gustavsen og Letrud risikerte sine egne liv da de fikk teamet fra TV2 ut fra Veikledalen i Gudbrandsdalen under flommen i fjor. De tre TV2-medarbeiderne var blitt sperret inne av enorme vannmasser og ras.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Hotell vant gjev pris

  Festningshotellet i Kongsvinger vant i kveld «Historic Hotel Castle Award». Prisen ble delt ut på et slott i Dublin. – Dette er helt fantastisk moro, sier Monica Grønvoll Aaen, direktør ved Festningshotellet i Kongsvinger til NRK.

 • Nominert til årets ildsjel

  Evelyn Veisten, leder i Østre Toten helselag, er en av fem nominerte til prisen "årets ildsjel" under Idrettsgallaen i januar. I dag fikk hun den overraskende nyheten, og ble naturlig nok svært stolt og glad! TV-titterne og en jury skal stemme frem vinneren.

  Evelyn Veisten
  Foto: Anne Næsheim / NRK
 • Oppdatering trafikkulykke Fv26

  To personer var involvert i trafikkulykken på Tolga, begge er uskadd. Det er noen materielle skader på bilen. Trafikken går som normalt.