NRK Meny
Normal

Festdeltakere brøt seg inn igjen etter å ha blitt kastet ut

Politiet måtte rykke ut to ganger til en fest i et privathus i Kolbu på Vestoppland natt til søndag. Festdeltakere som ble kastet ut av huset, brøt seg inn igjen. Nå anmeldes saken.

Politiet ble tilkalt en halvtime etter midnatt. Da hadde festen kommet helt ut av kontroll.

Det var gjort skader på inventar, det var bråk og slossing. Politiet tømte huset for festdeltakere som var i alderen 17 og 18 år.

Brøt seg inn

Halvannen time senere ble politiet tilkalt igjen. Da var to biler med flere folk kommet tilbake til huset. De romsterte ute før de tok seg inn i huset ved å bryte opp dører og knuse glass.

Da politiet kom til stedet, var personene reist igjen, sier operasjonsleder Geir Morten Bjerkvold ved Vestoppland politidistrikt.

Han opplyser imidlertid at forholdet vil bli anmeldt over helgen.

Politiet kan ikke si noe om hvor mange ungdommer som var på festen og hva slags skader som var blitt gjort.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Dømt for narkotransport


  En yrkessjåfør fra Valdres er dømt til 15 måneders fengsel, etter transport av amfetamin mellom Øst- og Vestlandet, melder OA. Flere andre personer i Valdres har også vært innblandet i transport av amfetamin.

 • Erkjenner å ha brukt kniv

  Den 15-årige jenta som knivstakk en ansatt fra en barnevernsinstitusjon på Hedmarken i november, har erkjent de faktiske forhold, men ikke straffskyld. Det skjedde i Hamar sentrum (bildet). Jenta etterforskes også for en voldshendelse i Tønsberg.

  REMA 1000 VED BASARENE I HAMAR: like ved der omsorgsarbeider ble knivstukket av beboer
  Foto: Knut Røsrud / NRK
 • Røykutvikling Domkirkeodden

  Brannvesenet fikk raskt kontroll etter røykutvikling i ventilasjonssystem på et av husene på Domkirkeodden i Hamar. Brannvesenet rykket ut ved 02.45-tida i natt. Røykutviklingen skyldes varmgang i et aggregat.