NRK Meny

Festbråk i helga

Oppsummert

Siste helga i oktober vart ei aktiv ei for politiet i Hedmark og Oppland, med mange privatfestar ute av kontroll, vald og spetakkel.

 • Slåssing i Gjøvik

  Det vart spetakkel utanfor ein privatfest i Gjøvik natt til sundag. Ein person vart teke hand om av politiet, mistenkt for å slått til ein anna. Den fornærma knakk muligens nasen.

 • 100 ungdommar på privatfest

  Tre personar vart sendt til legevakt for sjekk etter slåssing på ein privatfest i Åsnes. Ifølgje politiet var det omlag 100 ungdommar til stades på festen.

 • Knekt nase i Kongsvinger

  Ein person måtte køyrast til legevakt etter at han fekk knekt nasen sin utanfor ein utestad i Kongsvinger. Han er oppfordra til å melde saka til politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mor og far feirer OL-gull

  Det ble gull i laghopp i PyeongChang i dag. Lillehammer gutten Robert Johansson var ankermann på det norske gullaget. Hjemme hos mor Helga og far Gorm Johansson på Vingnes i Lillehammer var det vill jubel.

  Gorm og Helga Johansson
  Foto: ALEXANDER NORDBY / NRK
 • Skyldig i forsettlig drap


  I ankesaken mot mannen som ble dømt for drapet på Egil Tostrup Bråten fra Våler (bildet), har juryen i Borgarting lagmannsrett kjent han skyldig i forsettlig drap og forsøk på grovt ran. Straffeutmålingen blir klar senere.

  Tostrup Bråten, åsted
  Foto: POLITIET/RUNA VICTORIA ENGEN / NRK
 • Lastebilvelt - Dovrebanen er stengt

  Ingen ble skadd da en lastebil veltet i Jernbanegata i Stange litt før klokka 10.00 i formiddag.Bane Nor melder at Dovrebanen er sperret mellom Stange og Tangen etter lastebilvelten. For biltrafikken er det lokal omkøring.