NRK Meny

Festbråk i helga

Oppsummert

Siste helga i oktober vart ei aktiv ei for politiet i Hedmark og Oppland, med mange privatfestar ute av kontroll, vald og spetakkel.

 • Slåssing i Gjøvik

  Det vart spetakkel utanfor ein privatfest i Gjøvik natt til sundag. Ein person vart teke hand om av politiet, mistenkt for å slått til ein anna. Den fornærma knakk muligens nasen.

 • 100 ungdommar på privatfest

  Tre personar vart sendt til legevakt for sjekk etter slåssing på ein privatfest i Åsnes. Ifølgje politiet var det omlag 100 ungdommar til stades på festen.

 • Knekt nase i Kongsvinger

  Ein person måtte køyrast til legevakt etter at han fekk knekt nasen sin utanfor ein utestad i Kongsvinger. Han er oppfordra til å melde saka til politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Adam Douglas klar for Nobelkonsert

  Stjernekamp-vinneren Adam Douglas stepper inn for britiske RØMANS på kort varsel og skal spille sammen med Matoma fra Flisa på kvelden Nobel fredspriskonsert.

  Adam Douglas i finalen i Stjernekamp
  Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 • E6 Dombås delvis stengt

  Nordgående løp på E6 mellom Dombås og Dovre er stengt på grunn av et trafikkuhell nederst i Dombåsbakkene. Det er ikke meldt om personskade. Det er svært glatt på stedet og strøbil og bergingsbil er på veg.

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl