NRK Meny
Normal

Skijentene feiret sesongavslutningen så behørig at politiet måtte stoppe festen

Det ble for mye bråk da idrettsjentene feiret sesongavslutningen. Naboene klaget og i 05-tida i natt måtte politiet rykke ut til leiligheten i Lillehammer og stoppe festen.

– Det var flere skijenter som hadde en fest etter avsluttet sesong. Og så var det noen naboer som klaget på støy. Dermed rykket politiet ut til festen.

Det forteller operasjonsleder hos politiet i Gudbrandsdalen, Per Solberg.

Feiret sesongavslutningen

De høylytte og feststemte jentene er i 18-årsalderen. De feiret at skisesongen er over i en leilighet på Nordre Ål i Lillehammer, og det ble altså litt for høy stemning. Klokka 05.15 i natt rykket politiet ut til leiligheten.

– Jentene fikk beskjed om å avslutte festen, og det gjorde de, sier operasjonsleder Per Solberg.

Politiets logg sier ikke noe om hvilket nivå skijentene er på. Men de er altså rundt 18 år. Og trolig gode nok til at de ikke fester midt i skisesongen, men heller feirer sesongavslutningen på skikkelig vis....

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Hotell vant gjev pris

  Festningshotellet i Kongsvinger vant i kveld «Historic Hotel Castle Award». Prisen ble delt ut på et slott i Dublin. – Dette er helt fantastisk moro, sier Monica Grønvoll Aaen, direktør ved Festningshotellet i Kongsvinger til NRK.

 • Nominert til årets ildsjel

  Evelyn Veisten, leder i Østre Toten helselag, er en av fem nominerte til prisen "årets ildsjel" under Idrettsgallaen i januar. I dag fikk hun den overraskende nyheten, og ble naturlig nok svært stolt og glad! TV-titterne og en jury skal stemme frem vinneren.

  Evelyn Veisten
  Foto: Anne Næsheim / NRK
 • Oppdatering trafikkulykke Fv26

  To personer var involvert i trafikkulykken på Tolga, begge er uskadd. Det er noen materielle skader på bilen. Trafikken går som normalt.