NRK Meny

Fem skadet i ulykke i Kongsvinger

Oppsummert

Fem ungdommer satt i bilen som kjørte av veien ved Rasta i Kongsvinger lørdag morgen. En jente ble alvorlig skadet.

 • Jente alvorlig skadet

  Ei tenåringsjente ble alvorlig skadet etter en trafikkulykke på riksvei 2 ved Rasta i Kongsvinger i dag tidlig. Det var fem ungdommer i bilen, og alle ble kjørt til sykehuset. Veien er nå stengt, og det er skiltet omkjøring.

 • Fem til sykehus

  Fem personer ble kjørt til sykehuset etter en utforkjøring på riksvei 2 ved Føskersjøen i Kongsvinger ved 05.00-tida. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ifølge politiet vil veien bli sperret mellom avkjøringene til Rasta og Lierkrysset.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Trafikkulykke på E6

  Det har vært en trafikkulykke på E6, Krekke. Tre biler er involvert, nødetatene arbeider på stedet. Alle invoverte personer er ved bevissthet, melder politiet.

 • Starter arbeid på riksvei 3

  Arbeidet på strekningen Atna – Alvdal grense på riksvei 3 starter i 2019. Det melder Statens vegvesen i en pressemelding. Dermed er det lagt til rette for breddeutvidelse til ni meter, som er prioritert i Statens vegvesens handlingsprogram.

 • Usikker gjerningsperson

  Politiet vet ikke hvem som fullstendig har smadret vegvesenets fartsmåler på E6 på Dovrefjell. Trolig er det en lastebil som har kræsjet med fartsboksen, sier seniorrådgiver Henning Træet i Statens vegvesen til GD.