NRK Meny

Fem skadet i ulykke i Kongsvinger

Oppsummert

Fem ungdommer satt i bilen som kjørte av veien ved Rasta i Kongsvinger lørdag morgen. En jente ble alvorlig skadet.

 • Jente alvorlig skadet

  Ei tenåringsjente ble alvorlig skadet etter en trafikkulykke på riksvei 2 ved Rasta i Kongsvinger i dag tidlig. Det var fem ungdommer i bilen, og alle ble kjørt til sykehuset. Veien er nå stengt, og det er skiltet omkjøring.

 • Fem til sykehus

  Fem personer ble kjørt til sykehuset etter en utforkjøring på riksvei 2 ved Føskersjøen i Kongsvinger ved 05.00-tida. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ifølge politiet vil veien bli sperret mellom avkjøringene til Rasta og Lierkrysset.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Adam Douglas klar for Nobelkonsert

  Stjernekamp-vinneren Adam Douglas stepper inn for britiske RØMANS på kort varsel og skal spille sammen med Matoma fra Flisa på kvelden Nobel fredspriskonsert.

  Adam Douglas i finalen i Stjernekamp
  Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 • E6 Dombås delvis stengt

  Nordgående løp på E6 mellom Dombås og Dovre er stengt på grunn av et trafikkuhell nederst i Dombåsbakkene. Det er ikke meldt om personskade. Det er svært glatt på stedet og strøbil og bergingsbil er på veg.

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl