NRK Meny

Fem skadet i ulykke i Kongsvinger

Oppsummert

Fem ungdommer satt i bilen som kjørte av veien ved Rasta i Kongsvinger lørdag morgen. En jente ble alvorlig skadet.

 • Jente alvorlig skadet

  Ei tenåringsjente ble alvorlig skadet etter en trafikkulykke på riksvei 2 ved Rasta i Kongsvinger i dag tidlig. Det var fem ungdommer i bilen, og alle ble kjørt til sykehuset. Veien er nå stengt, og det er skiltet omkjøring.

 • Fem til sykehus

  Fem personer ble kjørt til sykehuset etter en utforkjøring på riksvei 2 ved Føskersjøen i Kongsvinger ved 05.00-tida. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ifølge politiet vil veien bli sperret mellom avkjøringene til Rasta og Lierkrysset.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny fysisk trener i KIL

  Kongsvinger har ansatt italienske Lidio Melis som ny fysisk trener i klubben. Han vil også få ansvar for utviklingsavdelingen i klubben og for ernæring. Det melder Glåmdalen.

 • Åpnet for normal trafikk igjen

  Riksvei 3/25 er åpnet igjen for normal trafikk ved Terningmoen i Elverum etter at et kjørefelt har vært stengt på grunn av asfaltarbeid. Det har i morgentimene vært lange køer både til og fra Elverum.

 • Lange køer inn mot Elverum

  Det har vært lange køer på riksvei 3/25 inn mot Elverum i dag. Køene skyldes veiarbeid og trafikkdirigering på Grindalsmoen. Asfaltarbeid i natt ble forsinket etter problemer med en maskin. Trafikken har i perioder stått stille helt fra Midtskogen.

  Kø inn mot Elverum
  Foto: Vibecke Vold Haagensen / NrK