NRK Meny
Normal

Fem skadet i kjedekollisjon

Rundt klokka 16 i ettermiddag skjedde det en trafikkulykke på E6 på Tangen i Stange. To ble alvorlig skadet, og tre ble lettere skadet i ulykken.

Ulykken skjedde på E6 sør for Kolomoen, og det var tre biler innvolvert i ulykken. Alle de fem skadede ble kjørt til Hamar sykehus.

Årsaken til ulykken var at den bakerste av de tre bilene ikke så at bilene foran bremset opp for kø. Den bakerste bilen kjørte derfor inn i bilene foran.

Det ble tatt beslag i førerkort på stedet, opplyser politiet.

Veien ryddet

Alle de tre bilene kjørte i sørgående retning på firefeltsveien. Ulykken skapte noe trafikkale problemer på stedet utover ettermiddagen.

Rundt klokka 18 kunne politiet melde om at veien var ryddet, og begge felt igjen var åpne for trafikk.

Rolig påsketrafikk

Det har ikke vært den store påskehjemfarten som var ventet i dag.

Alle politidistriktene melder at trafikken går relativt greit gjennom deres områder, med unntak av saktegående trafikk på E6 sørover ved Gausdalsarmen i Lillehammer.

Politiet oppfordrer alle til å kjøre pent og ta det med ro hjem fra påskeferie.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

  • Trafikken går sakte

    PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.