NRK Meny
Normal

Fem lettere skadd i kollisjon på E6

Fem personer ble lettere skadd i en kollisjon mellom to personbiler på E6 ved Esso-stasjonen i Brumunddal, rett før klokka 1600 i ettermiddag.

Ulykken skjedde da føreren av bilen som kjørte sørover, fikk sleng på bilen og snurret rundt på veibanen. Høyre bakpart av bilen kom over i motsatt kjørefelt og kolliderte med en møtende bil.

I bilen som ble truffet satt tre menn i 20-åra fra Brumunddal. Føreren som mistet kontroll over bilen er en mann i 40-åra fra Skedsmo. En kvinne på 19 år var passasjer i bilen.

Veien var stengt i begge retninger en time etter at ulykken,  men er nå åpnet  for trafikk igjen. NRKs fotograf på stedet, Jan Egil Løvbak, forteller at det er svært glatt på strekningen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.