NRK Meny
Normal

Fem lettere skadd i kollisjon på E6

Fem personer ble lettere skadd i en kollisjon mellom to personbiler på E6 ved Esso-stasjonen i Brumunddal, rett før klokka 1600 i ettermiddag.

Ulykken skjedde da føreren av bilen som kjørte sørover, fikk sleng på bilen og snurret rundt på veibanen. Høyre bakpart av bilen kom over i motsatt kjørefelt og kolliderte med en møtende bil.

I bilen som ble truffet satt tre menn i 20-åra fra Brumunddal. Føreren som mistet kontroll over bilen er en mann i 40-åra fra Skedsmo. En kvinne på 19 år var passasjer i bilen.

Veien var stengt i begge retninger en time etter at ulykken,  men er nå åpnet  for trafikk igjen. NRKs fotograf på stedet, Jan Egil Løvbak, forteller at det er svært glatt på strekningen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Storhamar vant

  I den fjerde semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey vant Storhamar 4–1 over Frisk Asker i kveld. Dermed leder Storhamar 3–1 i antall kamper og trenger kun én seier til for å komme til finalen.

 • Ibsenprisen delt ut i Skien

  Den nasjonale Ibsenprisen går i år til Malmfrid Hallum fra Lunner, som vinner prisen for stykket Solveigs 2. sang. Hallum får prisen på 150.000 kr, samt en statuett av Nina Sundbye.

  Malmfrid Hallum
  Foto: Lars Tore Endresen
 • Dyr evakueres fra låve

  Mellom 10 og 15 dyr er evakuert fra en låve ved Bybrua i Gjøvik fordi det er fare for at en mindre del av taket kan gi etter. I følge politiet er 3 takstoler knekt. Snø fra et høyere tak har rast ned på denne delen av taket.

  10-15 kyr ble evakuert etter at deler av et låvetak raste sammen.