NRK Meny
Normal

FC Køln kan bli neste for Solbakken

Det tyske avisa Bild skriver at FC Køln er villig til kjøpe Ståle Solbakken fri fra landslagskontrakten for fire millioner kroner.

Ståle Solbakken

Ståle Solbakken.

Foto: NRK

Det skriver Nettavisen.

Hovedpersonen selv vil ikke kommentere ryktene.

– Jeg blir misforstått uansett hva jeg sier, sier Solbakken.

Tredobbelt lønn

Ifølge Bild er FC Køln villig til å betale 3.8 millioner kroner for å kjøpe Solbakken fri fra kontrakten med Norges Fotballforbund.

Solbakken vil ifølge avisa tredoble lønna si hvis han blir Køln-trener.

I FC København skal Solbakken ha ei årslønn på 2,2 millioner kroner, mens han vil tjene 7,5 millioner i den tyske toppklubben.

FC Køln ligger nå på 13. plass i Bundesliga.

– Ingen kommentar

Solbakken selv, vil ikke kommentere ryktene.

- Jeg har ingen kommentarer til noe. Jeg kan ikke kommentere det hver gang det er en historie om at jeg skal det ene eller det andre. Slik var det også da jeg ble linket til Hamburg. Uansett hva jeg sier, blir det misforstått, sier nordmannen til sporten.dk. .

Solbakken skal ifølge kontrakten med Norges Fotballforbund begynne som landslagstrener 1. januar 2012.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Vil endre navn på storfylket

    Hedmark KrF vil at det sammenslåtte innlandsfylket skal hete Hedmark og Oppland og ikke Innlandet som fylkestinga har bestemt. 20 stemte for, og 9 stemte imot forslaget som var oppe til avstemning. Vedtaket sendes nå inn til stortingsgruppa.

  • Nyvalgt fylkesleder KrF

    Oluf Maurud ble enstemmig valgt som ny leder av kristelig folkeparti i Hedmark på partiets fylkesårsmøte i dag. Maurud (60) er fra Brumunddal, og sitter i kommunestyret på Ringsaker.

    Oluf Maurud
    Foto: Jorun Vang / NRK