NRK Meny

Får Vidar Sandbecks Kulturpris

Artisten Kari Bremnes er tildelt Vidar Sandbecks Kulturpris for 2016. Prisen deles ut hvert år av Sandbeckstiftelsen til minne om visesangeren Vidar Sandbeck, som ifølge juryen hadde mye til felles med Bremnes. Prisen ble første gang delt ut i 2008, og tidligere vinnere er blant annet Martha Louise og Frida Ånnevik.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bilulykke Nordsinni

    To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.

  • Hamar kommune vil ha sykehus

    Hamar kommune vil ha et nytt sjukehus enten ved jernbanestasjonen eller ved Vikingskipet. Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud viser til to rapporter som har blitt utarbeida i etterkant av at kommunestyret i Hamar bestemte seg for å se på mulighetene for å legge et sjukeshus til byen. Sjukehuset Innlandet har vedtatt at de ønsker å bygge ved Mjøsbrua.

  • Hadde overgrepsbilder

    En mann i 50-åra er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i sju måneder for oppbevaring av bilder og video med overgrep mot barn. Mannen har lastet ned filmer og bilder av overgrep gjennom 10 år, skriver Glåmdalen.