NRK Meny

Falske bøssebærere på Kirkenær

 • Bøssebærere handlet i god tro

  De falske bøssebærerne som politiet advarte mot på Kirkenær tidligere dag, handlet i god tro med ønske om å samle inn penger til TV-aksjonen. Det ble klart da en politipatrulje kom over de to kvinnene. De 780 kronene som var samlet inn er nå overført til Røde Kors.

 • Advarer mot falske bøssebærere

  Politiet advarer mot falske bøssebærere. To kvinner går rundt på Kirkenær og viser fram et hjemmelaget rødt kors. De snakker dårlig norsk. Samtlige bøssebærere skal ha en legitimasjon med nummer på klistremerke som skal samsvare med nummeret på bøsse. Politiet oppforder folk til å sjekke.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fengslet i fire uker

  Mannen og kvinnen som er siktet for ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand, etter at en kvinne ble funnet død i Kongsvinger tirdag, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Kjennelsen falt i Glåmdal tingrett i ettermiddag.

 • Fikk overrakt 66 000 kroner

  Maren Lundby fikk i dag 66 000 kroner under en tilstelning på Bøverbru skole i Vestre Toten, melder Oppland Arbeiderblad. Under OL valgte hun en dyrere flybillett for å være så opplagt som mulig. Det ble derfor startet en innsamling for henne.

  Maren Lundby
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK