NRK Meny

Falske bøssebærere på Kirkenær

 • Bøssebærere handlet i god tro

  De falske bøssebærerne som politiet advarte mot på Kirkenær tidligere dag, handlet i god tro med ønske om å samle inn penger til TV-aksjonen. Det ble klart da en politipatrulje kom over de to kvinnene. De 780 kronene som var samlet inn er nå overført til Røde Kors.

 • Advarer mot falske bøssebærere

  Politiet advarer mot falske bøssebærere. To kvinner går rundt på Kirkenær og viser fram et hjemmelaget rødt kors. De snakker dårlig norsk. Samtlige bøssebærere skal ha en legitimasjon med nummer på klistremerke som skal samsvare med nummeret på bøsse. Politiet oppforder folk til å sjekke.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vogntog i trøbbel

  Vogntog har i natt delevis sperret rylkesvei 51 i Rogne i Øystre Slidre, på E 16 på Ryfoss i Sør-Aurdal og på riksvei 4 i Lygnabakkene i Gran. Men det skal være mulig å passere.

 • Flere utforkjøringer i natt

  I løpet av natta har det vært flere utforkjøringer i Hedmark og Oppland, men ingen personer er blitt alvorlig skadet. På E 16 ved Lunnertunnelen kjørte en bil i grøfta ved ett tiden, men fører kom uskadd fra det. I Kongsvinger på E16 ble tre personer brakt til legevakt etter utforkjøring.