Etterlyser bil etter voldtekt i Lillehammer

En kvinne i 20-åra har anmeldt en voldtekt i Lillehammer forrige helg. Politiet etterlyser nå en lyseblå, nesten grå, Audi A4 stasjonsvogn med tre unge menn i.

Lyseblå/grå Audi A4

ETTERLYSER BIL: Det er en slik bil politiet i Lillehammer etterlyser etter en mulig voldtekt i Lillehammer forrige helg.

Foto: Politiet

Voldtekten skal ha skjedd natt til søndag den 12. juni, i eller i nærheten av Lillehammer.

Kvinnen i 20-åra ble plukket opp av en bil i Lillehammer sentrum. Hun har forklart at hun ble kjørt et annet sted og voldtatt, forteller politioverbetjent Kjell Joar Løkken.

– Det er litt usikkert akkurat hvor det har skjedd, og hva som skjedde, men kvinnen ble utsatt for vold den natta, det kan jeg bekrefte, sier Løkken.

Kvinnen som har anmeldt voldtekten er fra Lillehammer.

Etterlyser bil

I forbindelse med etterforskningen etterlyser politiet en lyseblå, nesten grå, Audi A4 stasjonsvogn, 2005-2008-modell.

Bilen er trolig utenlandskregistrert, trolig østeuropeisk. Men dette er ikke sikkert. Bilen kan også være norskregistrert.

Det er spesielt interessant med observasjoner av bilen natt til søndag den 12. juni i Lillehammer sentrum.

– Det er kanskje observasjoner i Lillehammer sentrum som er mest aktuelt, om folk kanskje, og forhåpentligvis, har sett bilen i Lillehammer sentrum den natta, sier Kjell Joar Løkken.

Men politiet er også intreressert i observasjoner av bilen utover dagen søndag, fra Lillehammer sentrum og i Lillehammer og Øyer-området.

Tre menn i bilen

Vitner har forklart at det var tre unge menn i bilen som nå etterlyses.

Kvinnen ble plukket opp i sentrum.Så har hun blitt kjørt et sted som vi ikke vet hvor er ennå i nærheten av Lillehammer og der skal voldtekten ha skjedd, sier politioverbetjent Løkken.

Kvinnen er skadet og det er ikke tvil om at hun ble påført vold den natta.

– Politiet er ikke helt sikre på hvilken måte volden er påført, men hun ble utsatt for vold den natta. Og det er mistanke om at den som har begått voldtekten er av østeuropeisk opprinnelse, sier Løkken.

Politiet på Lillehammer ber de som kan ha sett noe om å ta kontakt.