NRK Meny
Normal

Etterforskning pågår fortsatt

Mannen som ble funnet død på Beitostølen lørdag, er enda ikke identifisert. Politiet jobber nå med å klargjøre identiteten.

Beitostølen død

SPERRING: Politiet har sperret av området der den døde mannen ble funnet.

Foto: Juliane Kravik / NRK

Ett døgn etter at to personer fra Røde Kors fant en død mann ved Helsesportsenteret på Beitostølen, jobber politiet fortsatt med å avklare mannens identitet.

– Status er det samme som i går. Vi jobber med undersøkelser. sier driftsenhetsleder i Innlandet politidistrikt, Mathias Engebakken til NRK.

Mannen er ifølge politiet hentet ut fra funnstedet og sendt til obduksjon. Det er ikke klart når mannen skal obduseres.

Funnet utendørs

Det var mannskaper fra Røde Kors som fant mannen utendørs under søk etter en savnet person. En mann i 40-årene har vært savnet i området siden lille julaften i fjor. Politiet utelukker ikke at det kan være den savnede mannen som er funnet.

Politiet vil ikke kommentere hvilken tilstand mannen ble funnet i. Det har vært mye snø i området som den senere tiden har smeltet. Dette skal ha gjort letearbeidet lettere for Røde Kors.

Varslet

Familien til mannen som er savnet er varslet om funnet. Politiet vil ikke kommentere om familien har vært involvert i identifiseringen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bil på taket

    En bil har kjørt av vegen og havnet på taket i Amundrudveien på Jaren i Gran kommune. To personer er ute av bilen, men skadetomfanget er uvisst, ifølge politiet. Nødetatene er på stedet.

  • Klager TV2 inn for PFU

    Fotballdommeren Svein-Erik Edvartsen klager TV2 inn for Pressens faglige utvalg. Det melder Medier24. Bakgrunnen skal være at Edvardsen mener at TV 2 har delt upublisert kildemateriale med Norges Fotballforbund.

    Svein- Erik Edvartsen, klubbdirektør i Lørenskog ishockey
    Foto: Knut Erik Solhaug / NRK