NRK Meny
Normal

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Sør-Odal

Politiet i Kongsvinger har satt i gang etterforskning etter at en patrulje fant en død kvinne i en bolig i Sør-Odal.

Intervju med Kari-Anne Dobloug, bilder av politiskilt og intervjusituasjon

KARTLEGGER DØDSÅRSAKEN: Funn på stedet gjør at politiet etterforsker hendelsen som et mistenkelig dødsfall, forklarer kommunikasjonsrådgiver Kari Anne Dobloug i politiet i Hedmark.

Kvinnen, skal ifølge NTB være i 20-årene, og ble funnet død i boligen på mandag. Funn på stedet gjør at politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig.

Kvinnen skal ha hørt til et belastet miljø. Det var politiet selv som fant den døde.

– Politiet fant personen på en adresse vi oppsøkte. Det var funn som ble sett på som mistenkelige, sier kommunikasjonsrådgiver Kari Anne Dobloug til NRK.

Politiet vil ikke si noe om hva slags funn som har ført til etterforskningen,

– Hva funnene er kan vi ikke gå inn på, men videre etterforskning kan gi oss mer svar på hva som har hendt, sier politiadvokat Bjørn E. Pettersen i en pressemelding.

Avdøde er obdusert onsdag, men den foreløpige obduksjonsrapporten vil ikke være klar før på torsdag. I pressemeldingen kommer det frem at det ikke er mulig å fastslå dødsårsak før den foreløpige obduksjonsrapporten er ferdig.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Behov for mer flom- og rassikring

  Det er behov for 2,5 milliarder kroner til flom- og rassikring i til sammen 70 norske kommuner, fastslår Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), melder TV 2.

  Helikopterbilde flom
  Foto: Vibecke Wold Haagensen / NRK
 • Kongsvinger snudde og vant

  Storhamars ishockeygutter slo Stjernen 5-2 i kveld. Mens Kongsvinger tok seieren på sudden death i oppgjøret mot Manglerud Star, etter at de lå under 3-0 etter andre periode.

 • Storhamar leder før siste periode

  Storhamar leder 3-1 før siste periode i hockeyoppgjøret mot Stjernen. Kongsvinger derimot ligger under 3-0 hjemme mot Manglerud Star på hjemmebane. Siste periode i kampene begynner straks.