NRK Meny
Normal

Endelig seier – etter 13 strake tap

Kongsvinger slo innlandsrival Lillehammer i kveldens serierunde i ishockey. Det smakte godt etter 13 tap på like mange kamper så langt i sesongen.

Kongsvinger ishockey

SEIER: Kongsvinger fikk endelig sin første seier i årets ishockeysesong, hjemme mot Lillehammer. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Foto: Dan Gaute Korsvold

Etter 13 serierunder sto Kongsvinger uten et eneste poeng og med 17-72 i målforskjell. I kveld var det imidlertid tid for jubel, og det attpåtil hjemme mot en av naborivalene, Lillehammer.

Men i starten av kampen så det ut som gjestene, de mer meritterte Lillehammer-spillerne, skulle ta en favorittseier. Eric Meland scoret etter syv minutter og sørget for at det sto 0-1 til pause.

Men etter kun 10 sekunder på isen i andre periode ble det balanse i regnskapet. Sebastian Benker satte inn 1-1.

Like før andre periode var over ble det enda bedre stemning på tribunen, da Linus Olsson scoret 2-1.

Flere mål ble det ikke – dermed ble det jubel for Kongsvinger-gutta. Og endelig er de denne sesongen ferdig med å dele Jahn Teigen skjebne med 0 poeng!

Storhamar-tap på straffer

Storhamar tapte 1-2 hjemme mot Frisk Asker i kveld. Storhamar ledet lenge 1-0, etter scoring av Jacob Berglund, men gjestene utliknet mot slutten av andre periode, og det sto 1-1 etter full tid.

Kampen ble til slutt avgjort på straffer. Frisk Asker scoret på to sine tre straffer, mens Storhamar kun traff på et av forsøkene.

Storhamar får etter tapet kun med seg ett poeng.

Storhamar

SKUFFET PUBLIKUM: Det ble en spennende kamp i Hamar OL-amfi i kveld, men hjemmefansen ble skuffet etter at Storhamar tapte 1-2 mot Frisk Asker etter straffer.

Foto: Harald Chr. Eiken

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To skadet i bilulykke

  To personer er fraktet til sykehus etter en kollisjon der tre biler var innblandet. Kollisjonen skjedde i Gravåsvegen i Snertingdalen. Ifølge politiet mistet den ene bilen kontrollen, og kjørte inn i de to andre. Det er store materielle skader.

 • – Har forståelse for ordførerne

  Styreleder i Sykehuset Innlandet, Anne Enger sier hun har forståelse for at ordførerne rundt Mjøsa vil fremme sine kommuner for å få et sykehus. – Men et sykehus ved Mjøsbrua er utredet i flere år og prosessen har skapt en slags enighet, sier hun.

  Anne Enger og Morten Lang Ree
  Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
 • Bilulykke Nordsinni

  To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.