NRK Meny
Normal

Dødsulykke i Kongsvinger

En person omkom i en trafikkulykke på ev 16 i Øyset nord for Kongsvinger søndag ettermiddag. Ulykken skjedde da en bil med to personer kjørte av vegen og inn i en høyspentmast.

Dødsulykke Kongsvinger
Foto: Ann-Kristin Mo / NRK

Sjåføren i bilen omkom, passasjeren er kjørt til sykehuset i Kongsvinger. I følge operajonsleder Jørn Akre i Innlandet politidistrikt kjørte bilen av vegen og inn i høyspentmasten før den havnet på taket. Masten knakk i sammenstøtet.

-Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, sier Akre. Kriminalteknikere jobber på stedet ut over kvelden.

Den andre passasjeren kunne gjøre rede for seg før han ble sendt til sykehus sier Akre.

Vegen er fortsatt stengt ved Øyset, det blir skiltet omkjøring.

Dødsulykke ved Kongsvinger

DØDSULYKKE: Politiet er på ulykkestedet. VIDEO: ANN-KRISTIN MO/NRK.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Front mot front

    To biler var involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 33 mellom Odnes og Vestrumsbygda nå i ettermiddag. Ifølge politiet skal det være en front mot front–kollisjon. To personer ble sendt til sjukehus, en person ble sendt til legevakt, mens en er uskadd.

  • Akan-pris til Kongsberg

    Akan-prisen, som er en pris som går til en virksomhet som har jobbet svært godt rusforebyggende, går i år til Kongsberg Defense and Aerospace. Akan kompetansesenter sier bedriften jobber svært systematisk med forebygging av avhengighetsproblematikk.

  • Russen får ikke nyte medbrakt

    Helsedirektoratet presiserer at russen ikke kan nyte medbrakt alkohol på russetreff. Politidirektoratet har sendt ut nye retningslinjer, som skal sikre at reglene for alkoholbruk på offentlig sted blir håndheva likt i alle politidistrikt.