Elverum håndball

 • Slutter i Elverum Håndball

  Michael Apelgren har signert for den svenske klubben Sävehof fra og med sesongen 2020/21. Det skriver Østlendingen. Han har ledet Elverum i fem sesonger, der alle har endt med sluttspillsgull. – Nå kjennes det bra å søke nye utfordringer, sier han.

  apelgren
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Elverum vant, igjen!

  Elverums håndballherrer vant den tredje finalekampen mot ØIF Arendal og er sluttspillmestre for åttende år på rad. Resultatet ble 28-31 i Sør Amfi i Arendal, Elverum vant 3-0 i kamper og er igjen klare for Champions League.

  Elverum-jubel i håndball
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Elverum leder ved pause

  Elverums håndballherrer leder den tredje finalekampen mot ØIF Arendal. Stillingen ved pause er 10-15. Med seier i kveld blir de vinnere av årets sluttspill som for første gang spilles i best av fem kamper.

 • Seier til Elverum

  Elverum slo Fyllingen 37–32 hjemme i Terningen arena i den tredje semifinalen i sluttspillet. Det betyr at Elverum er i finalen hvis de vinner borte i neste kamp i Bergen. Elverum leder 2–1 i kamper hvor det er best av fem.

  Elverum mot Fyllingen
  Foto: Trond Ivan Hagen / NRK
 • Elverum suverene i 1. semi

  Elverums håndballherrer vant i kveld 42-29 over Fyllingen i den første semifinalekampen i sluttspillet. Den første som vinner tre kamper, går til finalespill.

  Elverum semifinale mot Fyllingen
  Foto: Lars Nyland