Hedmark-derby endte med poengdeling

Sesongens siste nabooppgjør mellom Elverum og HamKam endte med stillingen 2–2 på Elverum stadion.

Elverum jubler for 2-0

Elverums spillere jublet for 2-0 ledelse, men HamKam kom sterkt tilbake.

Elverum 2 – 2 HamKam

Det var stinn brakke på Elverum stadion i ettermiddag under sesongens siste store lokaloppgjør i 1. divisjon i fotball.

Kampen endte med poengdeling, og Elverum risikerer dermed å rykke ned igjen til 2. divisjon, med bare 14 poeng etter 25 kamper.

Spennende andreomgang

Førsteomgang startet rolig, og forholdt seg noenlunde rolig hele veien. Både Elverum og HamKam hadde noen småsjanser, men omgangen endte målløs.

Etter pause hadde hjemmelaget skrudd opp tempoet, og bare tre minutter inn i andre omgang scoret Kent Håvard Henriksen på straffe etter Emeh Izuchukwu blir revet ned, og hjemmelaget tok ledelsen.

Om lag et kvarter scorer spiss Martin Brekke enda et mål for hjemmelaget.

Martin Brekke scorer

Martin Brekke scoret 2-0 for Elverum, men det holdt ikke til seier.

Men HamKam satte opp tempoet og bare minuttet etter Elverums andre scoring får HamKam-spiller Viktor Adebahr så vidt trillet ballen over hjemmelagets målstrek. Noen minutter før kampslutt utligner Emil Dahle for gjestene, og kampen ender 2–2.