NRK Meny

Elger og moskus på E6 i natt

To elger hadde i natt kommet seg innenfor viltgjerdet på E6 ved Espa i Stange. En av elgene ble påkjørt og døde. Den andre ble jaget bak viltgjerdet igjen. Det oppsto ingen personskade i elgpåkjørselen på E6. På E 6 på Dovrefjell ble det ved 24 tida obsertvert moskus langs E-6 nord for Dovregubbens hall. Politiet ber folk kjøre forsiktig i området.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Bøverdalen uten mobildekning

  Telenors mobilabonnenter i Bøverdalen i Lom risikerer å bli uten telefon hele denne uka. Det skriver GD. En sender er ute av drift på grunn av nedising, men så lenge det ikke er snøscooterføre i fjellet er det ikke mulig for Telenors å ta seg inn til stasjonen.

 • Årsak til brann er ikke funnet

  Årsaken til den eksplosjonsartede brannen i gjenvinningsanlegget Metallco AS på Eina i Vestre Toten fredag er ikke funnet. To personer døde i brannen. Vi har etterforsket bredt i hele helga, i dag startet vi med tekniske undersøkelser, sier Siv Anita Opsahl, leder for etterforskningsseksjonen ved
  Gjøvik politistasjon.

 • Mari Eide til World Cup i Ruka

  Mari Eide fra Øystre Slidre fikk en av de ledige plassene til verdenscuprennene i Ruka i Finland kommende helg. Det ble klart da Norges Skiforbund presenterte uttaket i formiddag.