NRK Meny

Elever forsøkt lokka inn i bil

For andre dag på rad er elever forsøkt lokka inn i en bil ved en skole i Lillehammer. Det forteller politioverbetjent Øyvind Bjerke på Lillehammer politistasjon. I går ble to barn forsøkt lokka inn i en bil på skoleveien ved Vingar skole, i dag skjedde det samme ved skoleveien til Røyslimoen skole rett etter klokka 08. Politiet er interessert i tips fra folk som kan ha sett noe i forbindelse med dette.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Hjemmeran i Elverum

    I går kveld kl 22.15 ble en person utsatt for ran i boligen sin i Sven Morens Veg i Elverum. Den fornærmede ble truet, og det ble tatt gjenstander fra huset. Gjerningsmannen er beskrevet som en mann i 30-årene, og snakket norsk. Politiet ønsker tips.

  • Overlegen seier til Lundby

    Maren Lundby viste nok en gang glitrende form, og tok søndag sin femte strake seier i verdenscupen. I krevende forhold leverte hun det lengste hoppet i begge omganger, og hun vant med hele 30,2 poeng ned til Yuki Ito.

  • Lundby i ledelsen

    Maren Lundby fra Kolbu fortsetter å imponere, og leder etter første omgang i dagens verdenscuprenn i hopp. Hun fikk trekk av dommeren etter en ustø landing, men leder likevel med 7 poeng.