NRK Meny

Eksplosjon i fjøs

 • Kripos på plass

  Kripos har akkurat ankommet Sygard Forr på Sør-Fron for starte undersøkelser. Grisefjøset på gården eksploderte mandag, og en mann omkom i ulykken.

  Kripos på plass på Frya
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Fortsatt levende griser

  Det er fortsatt levende griser inne i fjøset som eksploderte ved Frya i Sør-Fron i går, der en person mistet livet. Det forteller politiførstebetjent Kai Førlandsås ved Midt-Gudbrandsdal lensmannskontor. Totalt var det nærmere 500 griser inne i fjøset, og mange av dem døde som følge av den voldsomme eksplosjonen som nærmest knuste hele fjøset.

 • E6 stenges pga avliving av gris

  I forbindelse med avliving av gris i fjøset på Frya stenges E6 ved avfyring av skudd, opplyser politiet på twitter. Det vil være manuell dirigering på stedet.

 • Tømmer møkkjeller

  Det er nå slått hull i møkkjelleren ved gården Sygard Forr på Frya i Sør- Fron. Den tømmes slik at man kan redde ut de siste gjenlevende og døde grisene. Det søkes fortsatt etter en savnet person etter eksplosjonen.

  Grisefjøs Frya
  Foto: Juliane Kravik / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ministeren legger ikke føringer

  Kommunalminister Jan Tore Sanner ønsker ikke å legge føringer for hvordan arbeidsplasser og funksjoner fordeles i Hedmark og Oppland når de to fylkene slås sammen. Forhandlingsutvalgene var i dag i møte med ministeren. – Ingen tvil om at vi har mange vanskelige oppgaver foran oss. Det vanskeligste er å fordele arbeidsplasser, sier fylkesråd i Hedmark, Aasa Gjestvang.

  En delegasjon fra Hedmark og Oppland på besøk hos kommunalminister Jan Tore Sanne
  Foto: Stein S. Schinstad / NRK
 • Palestinere mot Trump i Gjøvik

  Omlag 50 personer deltok i en markering i Gjøvik torsdag kveld mot Donald Trumps anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Palestinakomiteen i Oppland sto bak demonstrasjonen. De mener den norske regjeringa må gripe inn i fredsprosessen i området.

  Palestinademonstrasjon Gjøvik
  Foto: Mohammad Alkordi
 • Tre til sjekk etter trafikkulykke

  Tre personer er sendt til legevakt for en sjekk etter et trafikkuhell Moelv sentrum i ettermiddag. To biler var involvert i uhellet og trafikken dirigeres forbi stedet.