NRK Meny
Normal

Eks-samboeren fikk mistanke

Eks-samboeren til den drapstiltalte Ringsaker-moren sa i retten at han fikk mistanke om at noe var galt.

Hamar tinghus.
Foto: Geir Olav Slaaen. / NRK

Etter lunsj inntok Ringsaker-morens ex-samboer vitneboksen i tinghuset i Hamar. Heller ikke da var tiltalte i rettslokalet. Hun er sjukmeldt resten av dagen etter at hun forlot rettsforhandlingene i formiddag.

Så ingenting

Eks-samboeren forklarte at han aldri så starten på noen av sønnenes anfall, og at han da begynte å få mistanke om at noe var galt.

Ringsaker-moren forlot rettsalen i formiddag da Kripos-etterforsker Anders Relling begynte sin gjennomgang av saken. Da telefonsamtalene til AMK-sentralen ble spilt av i retten, ble belastningen for stor for henne og hun fikk forlate rettslokalene.

Barnedrapssaken fortsatte i Hedmarken tingrett klokka 09 i dag tidlig. Før lunsj var Kripos-overbetjent Relling i vitneboksen. Etter lunsj var det eks-samboerens tur.

Les alt om barnedrapssaken

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • En sjåfør ble fotgjenger

    UP stanset en bilist i 117 kilometer i timen i 80-sone på riksveg 3 ved Ådalsbruk litt over klokka 11.00 i formiddag. Vedkommende ble fratatt førerkortet og blir anmeldt.

  • Innbrudd og tjuveri i Alvdal

    Politiet etterforsker innbrudd og tjuveri fra Byggservice i Alvdal. Det er stjålet et strømskap. En blå, svenskregistrert bil er observert i området, skriver politiet på Twitter.

  • Johan C. Løken er død

    Gårdbruker og politiker Johan C. Løken fra Elverum er død, 73 år gammel. Det skriver Østlendingen. Løken var stortingsrepresentant for Høyre og landbruksminister i Kåre Willochs regjering fra 1981 til 1983. Han døde i morges etter en tids sykdom.