NRK Meny

E6 stengt

E6 i Hedmark er stengt i begge retninger sør for Åkersvika i Stange, like sør for Hamar, der har et vogntog kjørt av veien. Statens vegvesen anbefaler omkjøring på Rv 3 og Rv 25. Trafikk sørfra kan ta av E6 ved Kolomoen, kryss 65. Trafikk nordfra kan enten ta av ved Åkesvika kryss 68, eller ta av litt før, ved Vien kryss 69, ettersom det er meldt om kø ved Åkersvika.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Aksjekjøp ble god butikk

  De som kjøpte aksjer i Sparebank 1 Østlandet da den ble børsnotert i sommer, har i snitt tjent 13 000 hver. 1400 personer kjøpte aksjer for 100 000 kroner hver, i Hedmarks eneste børsnoterte selskap, skriver Hamar Arbeiderblad.

  Sparebanken 1 Østlandet på børs
  Foto: Per Magnussen / NRK
 • Håper å sikre skolen på Koppang

  Stor-Elvdal kommune kan overta drift av Midt-Østerdal videregående skole fra 2019. skriver Østlendingen. Skolen har vært trua av nedlegging på grunn av dårlig søkertall. Elever aksjonerte tidligere i år for at skolen fortsatt skal bestå på Koppang.

   

  Koppang demonstrasjon
  Foto: Kjell Åge Kampestuen / NRK
 • Eks-tannlege dømt for overgrep

  En pensjonert tannlege i Gudbrandsdalen er i Lagmannsretten dømt for seksuelle overgrep mot kvinner som var pasient hos ham. Ifølge Dølen er dommen fengsel i ett år og to måneder. Det er fem måneder kortere enn straffen i tingretten i april i år.