NRK Meny

E6 stengt

E6 i Hedmark er stengt i begge retninger sør for Åkersvika i Stange, like sør for Hamar, der har et vogntog kjørt av veien. Statens vegvesen anbefaler omkjøring på Rv 3 og Rv 25. Trafikk sørfra kan ta av E6 ved Kolomoen, kryss 65. Trafikk nordfra kan enten ta av ved Åkesvika kryss 68, eller ta av litt før, ved Vien kryss 69, ettersom det er meldt om kø ved Åkersvika.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Tre fikk forenklet forelegg

    Tre personer fikk forenklet forelegg etter at de ble tatt i fartskontroll på riksvei 25 ved Flishøgda i Elverum lørdag kveld. Høyeste hastighet ble målt til 115 kilometer i timen i en 80 sone.

  • Rolig start for Røde Kors

    Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

  • To leteaksjoner i Oppland

    Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.