NRK Meny

E.coli-smitte i barnehage på Otta

Det er påvist E.coli-smitte hos barn i en barnehage på Otta. Det skriver GD. Styreren i barnehagen ber foreldre ta med barn som har diare til lege for å ta prøver. Det er foreløpig ikke aktuelt å stenge barnehagen. For noen uker siden ble en barnehage på Lillehammer stengt i halvannen uke etter at det ble påvist E.coli-smitte.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Palestinere mot Trump i Gjøvik

    Omlag 50 personer deltok i en markering i Gjøvik torsdag kveld mot Donald Trumps anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Palestinakomiteen i Oppland sto bak demonstrasjonen. De mener Jerusalem er palestinernes hovedstad like mye som jødenes.

  • Tre til sjekk etter trafikkulykke

    Tre personer er sendt til legevakt for en sjekk etter et trafikkuhell Moelv sentrum i ettermiddag. To biler var involvert i uhellet og trafikken dirigeres forbi stedet.

  • Dømt for grov voldtekt i Sverige

    En 19 år gammel kvinne og to menn på 22 år fra Eidskog og Sør-Odal er dømt for grov voldtekt i Sverige, skriver Glåmdalen. Det var i slutten av juli at de tre oppsøkte en mann på gaten i Charlottenberg, og tvang ham til å bli med på en biltur. Offeret ble kjørt til et skogholt der han ble utsatt for grov vold og voltekt. De tre personene ble dømt i Karlstad tingrett i midten av oktober.