NRK Meny
Normal

Dyrt å rygge i fylla

Han skulle bare flytte bilen en halv meter, fordi han sto feilparkert. Men med alkohol i blodet, ble det en dyr halv-meter.

19-åringen fra Hamar fikk 10.000 kroner i bot og mister førerkortet i to år. I tillegg må han sone 21 dager i fengsel for fyllekjøringa søndag 2. april i år.

Det skriver Østlendingen.no.

2,0 i promille

Det var natt til 2. april at 19-åringen fra Hamar ville flytte bilen som sto feilparker i Fredrik Monsens gate i Hamar. Han rygget den selv en halv meter, men så spurte han om hjelp til å flytte den videre, forklarte han i Hedmarken tingrett.

Men han hadde nesten 2,0 promille og retten så ingen grunn til å gjøre unntak fra den normale straffereaksjonen.

19-åringen tok betenkningstid over dommen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ung mann kjørte uten førerkort

    Politiet i Innlandet stoppet lørdag kveld en ung mann i Lillehammer, som kjørte bil uten å ha gyldig førerkort. Forholdet blir anmeldt.

  • Øyertunellen stengt

    E6 skal være stengt i Øyertunellen i retning Lillehammer, melder vegtrafikksentralen øst på Twitter lørdag kveld. Årsaken skal være at det ligger gjenstander i vegbanen.

  • Kjørte i tunnelvegg

    En mann i 50-åra kjørte lørdag kveld inn i en tunnelvegg langs riksvei 25 på Strynefjellet. Mannen blir nå anmeldt etter at politiet oppdaget at han kjørte med promille. Føreren kom uskadd fra hendelsen, skriver politiet i Innlandet på Twitter.