NRK Meny
Normal

Druknet nesten i hotellbasseng

Tre personer fra Møre skapte trøbbel i Lillehammer i ettermiddag. En holdt på å drukne i hotellbassenget, mens de to andre ble satt i fyllearresten.

Lillehammer

Tre personer fra Møre tok inn på hotell i Lillehammer. Men det endte med opphold på sjukehus og i fyllearresten.

Foto: Lar Erik Skrefsrud / NRK

Det var en mann på 65 år som holdt på å drukne i bassenget på Lillehammer hotell.

– Han ligger nå på sjukehuset. Det vil visst gå bra, men han hoster opp en del vann, sier operasjonsleder hos politiet, Arne Strøm.

Kastet ut

Det var et reisefølge på tre fra Møre som hadde tatt inn på Lillehammer hotell. Men etter at 65-åringen ble sendt på sjukehuset, ble de to andre kastet ut av hotellet på grunn av beruselse og bråk.

– De tok så en taxi til Lillehammer sentrum for å ta inn på et nytt hotell. Men så kom de i krangel med drosjesjåføren, sier operasjonslederen.

Kvinnen på 50 år og mannen på 23 nektet så å betale for drosjeturen og dermed ble politiet tilkalt. De to ble pågrepet og satt i fyllearresten.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Niendeplass for Johansson

    Hopperen Robert Johansson fra Søre Ål endte på niendeplass under dagens verdenscuprenn i Engelberg. Johansson lå på andreplass etter første omgang etter et sterkt hopp, men klarte ikke helt å følge opp i den andre omgangen.

    Robert Johansson
    Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
  • Langt hopp av Lundby

    Maren Lundby fra Kolbukameratene er i storform. Under første omgang av laghoppingen fra Hinterzarten hoppet Lundby 109 meter, lengst av samtlige hoppere. Det norske laget ligger på sjuendeplass etter første omgang. Japan leder foran Tyskland.