NRK Meny
Politibil, politisperring og politimann på Mastmoen
Foto: Frode Meskau / NRK

Drap i Elverum

Oppsummert

Natt til 13. desember ble en person funnet død på Mastmoen i Elverum. En mann i 30-åra er siktet for drapet.

 • Fire uker varetekt for drapssiktet

  Mannen som er siktet for å ha drept en annen mann i en leilighet i Elverum natt til tirsdag, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

 • Dødsårsak klar i Elverum

  Mannen i 30-årene, som ble funnet død i en leilighet i Elverum natt til tirsdag, døde av skader han ble påført. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Mannen som er siktet for å ha drept mannen, skal i avhør ha forklart at han påførte avdøde skader med en sabel-lignende gjenstand.

 • Drapssiktet meldte seg selv

  Mannen som er siktet for drapet i Elverum i natt meldte seg selv for politiet og fortalte at han hadde drept en venn. Drapsofferet var en mann i 30-åra. Politiet mener de har funnet drapsvåpenet, som de sier var en skarp gjenstand.

 • Kripos bistår i etterforskningen

  Kripos er på plass i Elverum og bistår i de tekniske undersøkelsene etter at en person ble funnet død i natt. Personen er fortsatt ikke identifisert.

  Etterforsker utenfor leilighet på Mastmoen der person er funnet drept
  Foto: Frode Meskau / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Bil på taket

  En bil har kjørt av vegen og havnet på taket i Amundrudveien på Jaren i Gran kommune. To personer er ute av bilen, men skadetomfanget er uvisst, ifølge politiet. Nødetatene er på stedet.

 • Klager TV2 inn for PFU

  Fotballdommeren Svein-Erik Edvartsen klager TV2 inn for Pressens faglige utvalg. Det melder Medier24. Bakgrunnen skal være at Edvardsen mener at TV 2 har delt upublisert kildemateriale med Norges Fotballforbund.

  Svein- Erik Edvartsen, klubbdirektør i Lørenskog ishockey
  Foto: Knut Erik Solhaug / NRK