NRK Meny
Politibil, politisperring og politimann på Mastmoen
Foto: Frode Meskau / NRK

Drap i Elverum

Oppsummert

Natt til 13. desember ble en person funnet død på Mastmoen i Elverum. En mann i 30-åra er siktet for drapet.

 • Fire uker varetekt for drapssiktet

  Mannen som er siktet for å ha drept en annen mann i en leilighet i Elverum natt til tirsdag, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

 • Dødsårsak klar i Elverum

  Mannen i 30-årene, som ble funnet død i en leilighet i Elverum natt til tirsdag, døde av skader han ble påført. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Mannen som er siktet for å ha drept mannen, skal i avhør ha forklart at han påførte avdøde skader med en sabel-lignende gjenstand.

 • Drapssiktet meldte seg selv

  Mannen som er siktet for drapet i Elverum i natt meldte seg selv for politiet og fortalte at han hadde drept en venn. Drapsofferet var en mann i 30-åra. Politiet mener de har funnet drapsvåpenet, som de sier var en skarp gjenstand.

 • Kripos bistår i etterforskningen

  Kripos er på plass i Elverum og bistår i de tekniske undersøkelsene etter at en person ble funnet død i natt. Personen er fortsatt ikke identifisert.

  Etterforsker utenfor leilighet på Mastmoen der person er funnet drept
  Foto: Frode Meskau / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Lillehammer vant

  I sluttspillet i hockey vant Lillehammer 3-5 borte over Sparta i den tredje kampen i semifinalen i kveld. Dermed leder Lillehammer 3-0 i kamper. Den første som vinner fire kamper, går videre til finalen.

  3. semifinale Sparta-Lillehammer
  Foto: Atle Svendsrud
 • Taket på klubbhus raste sammen

  Taket på klubbhuset til Næroset IL på Brufoss i Ringsaker har rast sammen, trolig på dagen i går. Den toetasjes bygningen som er satt opp på dugnad på 1970- og 80-tallet. – Jeg tror hele bygget blir totalskadd, sier Lennart Karlsen i Næroset IL.

  Taket på klubbhuset til Næroset IL rast sammen.
  Foto: Bjørn Ottar Torp
 • E6 åpen etter ulykke

  E6-Uthuskrysset ved Stange kl 1700: Vegen åpnet igjen etter et trafikkuhell. 3 biler innvolvert. En kjørt til legevakt for sjekk.