NRK Meny

Dømt i lagmannsretten

Den 44 år gamle mannen fra Hadeland som var tiltalt for en rekke seksuelle overgrep mot blant annet et spedbarn, ble i ettermiddag funnet skyldig av juryen i lagmannsretten. Mannen ble dømt til 12 års forvaring i Gjøvik Tingrett i januar i år, men anket dommen. Straffeutmålingen blir trolig avklart onsdag.

Marit Bakkevig og Vegard Aaløkken
Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.