NRK Meny
Normal

Dødsulykke på E6

En person omkom og en ble hardt skadd i en møteulykke på E6 ved Hamar søndag morgen.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet fikk melding om ulykken litt etter klokken 6.

– Det var front mot front mellom en personbil og en liten lastebil. En person ble bekreftet død på stedet, og føreren av lastebilen sitter fast i den, sier operasjonsleder Kjartan Waage i Innlandet politidistrikt til NRK.

Like før klokken 7 ble føreren av lastebilen frigjort og sendt til Hamar sykehus, men ble senere fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse.

E6 er stengt inntil videre, og omkjøring er skiltet. Veien vil være stengt til politiet og ulykkesgruppa i Statens vegvesen har gjort de nødvendige undersøkelsene på stedet.

– Det var lite trafikk på stedet. Lastebilen var på vei sørover, og personbilen var mest sannsynlig på vei nordover, sier Waage.

Politiet kan foreløpig ikke si noe om årsaken til ulykken.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Lillehammer-seier etter dramatikk

    Det måtte spilleforlenging til da Lillehammers hockeygutter vant den første semifinalekampen borte mot Sparta i går kveld. Kampen endte 2-3, etter en imponerende snuperasjon, Sparta ledet kampen 2-0. Man må vinne fire kamper for å gå til finalen.

  • Bilulykke i Øyer

    Det var i natt en trafikkulykke i Hordsjøvegen i Øyer. Sjåføren, som er en utenlandsk borger i 20-årene, var påvirket av alkohol. Han ble tatt med til sykehuset for sjekk, men skal ikke ha betydelige skader, melder politiet.