NRK Meny
Dødsfall Kongsvinger

Dødsfall i Kongsvinger

Oppsummert

Politiet undersøker det de mener kan være et mistenkelig dødsfall i Kongsvinger etter at en voksen mann ble funnet død i bolig.

 • – Naturlig dødsårsak

  Mannen som ble funnet død i Kongsvinger i forrige uke døde av naturlig årsaker. – Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten, sier politiadvokat Ellen Malmberg. Omstendigheter rundt dødsfallet førte til politiets undersøkte saken.

  Politiundersøkelser Kongsvinger
  Foto: Ann Kristin Mo / NRK
 • Undersøker dødsårsak

  Politiet vil finne ut om det er noe mistenkelig ved et dødsfall i en bolig i Kongsvinger. Poltiadvokat Iren Johnsen Dahl sier til NRK at enkelte omstendigheter gjør at de finner grunn til å undersøke dødsfallet nærmere for i første omgang å finne dødsårsak.Den avdøde skal være det Dahl kaller en lokal, godt voksen mann.

  Politi i Kongsvinger
  Foto: Ann Kristin Mo / NRK
 • Hus avsperret i Kongsvinger

  Politiet har sperret av et område rundt et hus i Kongsvinger, og polititeknikere gjør undersøkelser på stedet, melder Glåmdalen. Politiet sier til NRK at de kommer med flere opplysninger seinere, men operasjonssentralen vil foreløpig ikke si noe om saken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Tre fikk forenklet forelegg

  Tre personer fikk forenklet forelegg etter at de ble tatt i fartskontroll på riksvei 25 ved Flishøgda i Elverum lørdag kveld. Høyeste hastighet ble målt til 115 kilometer i timen i en 80 sone.

 • Rolig start for Røde Kors

  Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

 • To leteaksjoner i Oppland

  Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.