NRK Meny
Dødsfall Kongsvinger

Dødsfall i Kongsvinger

Oppsummert

Politiet undersøker det de mener kan være et mistenkelig dødsfall i Kongsvinger etter at en voksen mann ble funnet død i bolig.

 • – Naturlig dødsårsak

  Mannen som ble funnet død i Kongsvinger i forrige uke døde av naturlig årsaker. – Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten, sier politiadvokat Ellen Malmberg. Omstendigheter rundt dødsfallet førte til politiets undersøkte saken.

  Politiundersøkelser Kongsvinger
  Foto: Ann Kristin Mo / NRK
 • Undersøker dødsårsak

  Politiet vil finne ut om det er noe mistenkelig ved et dødsfall i en bolig i Kongsvinger. Poltiadvokat Iren Johnsen Dahl sier til NRK at enkelte omstendigheter gjør at de finner grunn til å undersøke dødsfallet nærmere for i første omgang å finne dødsårsak.Den avdøde skal være det Dahl kaller en lokal, godt voksen mann.

  Politi i Kongsvinger
  Foto: Ann Kristin Mo / NRK
 • Hus avsperret i Kongsvinger

  Politiet har sperret av et område rundt et hus i Kongsvinger, og polititeknikere gjør undersøkelser på stedet, melder Glåmdalen. Politiet sier til NRK at de kommer med flere opplysninger seinere, men operasjonssentralen vil foreløpig ikke si noe om saken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Lastebil av veien

  En lastebil har kjørt av vegen på Riksvei 15 cirka 2 kilometer nord for Lalm. Trafikken kan passere forbi stedet.

 • Kongsvinger tapte

  Kongsvinger ishockey tapte 1-4 hjemme mot Sparta i kveld. Hjemmelaget tok ledelsen, men gjestene fra Sarpsborg ble for sterke utover kampen.

 • Beruset mann bortvist

  En beruset mann ble lørdag ettermiddag bortvist fra Lekeland i Hunndalen. Det melder politiet i Innlandet. Det var de ansatte som reagerte på mannen, og politiet ble varslet.