NRK Meny
Normal

Dødsårsak ukjent

Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ikke svar på hva kvinnen som ble funnet død i en bil på Tingnes i Ringsaker, døde av.  

Kvinne funnet død i bil på Nes i Ringsaker
Foto: Bjørn Opsahl / NRK

Les også Kvinne funnet død i bil

Dødsårsaken blir ikke kjent før den endelige obduksjonsrapporten er klar.

Kripos har undersøkt stedet rundt bilen, og politiadvokat Cecilie Wiik i Hedmark politidistrikt sier at det ikke er påvist tekniske spor, som gir grunnlag for mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

- Sånn som det ser ut nå, er det ingenting som tyder på at vi står overfor en straffesak, sier Wiik.

Kvinnen ble funnet død i baksetet av en bil ved renseanlegget på Tingnes mandag kveld. Bilen kvinnen satt i hadde da stått parkert langs riksveien overfor renseanlegget i flere dager, og politiet rykket ut etter tips fra publikum.

Ukjent dødsårsak  

I dag kom den foreløpige obuduksjonsrapporten. Den viser at kvinnen døde den dagen hun ble funnet, men den viser ikke hva hun har dødd av.

- Det er vanskelig å si hva hun har dødd av før vi får den endelige obduksjonsrapporten, men vi har ingen grunn til å tro at hun har blitt utsatt for en kriminell handling, sier Wiik.

Kvinnen er identifisert, og hun skal være i slutten av 40-åra og være bosatt et sted på Østlandet. Politiet vil ikke gå ut med hennes identitet av hensyn til kvinnens familie.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Alle hadde skrapt ruta

    Politiet i Elverum hadde i dag tidlig kontroll av om folk kjørte med isfrie ruter. Resultatet var oppløftende for alle de 59 som ble stoppet hadde brukt iskrapa godt.

  • Ny fysisk trener i KIL

    Kongsvinger har ansatt italienske Lidio Melis som ny fysisk trener i klubben. Han vil også få ansvar for utviklingsavdelingen i klubben og for ernæring. Det melder Glåmdalen.

  • Åpnet for normal trafikk igjen

    Riksvei 3/25 er åpnet igjen for normal trafikk ved Terningmoen i Elverum etter at et kjørefelt har vært stengt på grunn av asfaltarbeid. Det har i morgentimene vært lange køer både til og fra Elverum.