NRK Meny
Normal

Død mann funnet i Glomma

En død mann ble funnet i Glomma i Kongsvinger i ettermiddag. Politiet har ikke mistanke om at noe straffbart har skjedd.

Lette etter mann, nå er savnet kanskje funnet

Letemannskaper lette i Glomma før helga etter en savnet 40 åring, nå kan han være funnet

Foto: Odd Ragnar Lund / NRIK


Mannen ble funnet klokka 15.44 av et politihelikopter, melder politiet. Mannen ble funnet ved Svartfossen, og saken settes i sammenheng med en mann som ble meldt savnet før helgen.

De pårørende til den savnede mannen er varslet om funnet.

Mannen vil bli obdusert for sikker identifikasjon og dødsårsak, men i utgangspunktet er det ikke mistanke om noe straffbart, skriver politiet på Twitter.

Fant båt med baugen opp

Det ble satt i gang en leteaksjon etter en 40 år gammel mann i Kongsvinger før helgen etter at mannens båt ble funnet med baugen opp i Glomma, og mannen ikke var blit sett etter det.

– Det var da vi reiste rundt nå for å undersøke om vi kunne finne igjen savnedes båt, at vi kom i kontakt med noen som jobber med veiarbeid på nye Gulli bru. De opplyste at de hadde funnet en båt flytende med baugen opp forrige lørdag. De fikk dratt båten opp på land, forklarte politistasjonssjef Bjørn Berntsen ved Kongsvinger Politistasjon til NRK før helga.

Fra Kongsvinger

Mannen som nå er funnet død kan være den savnede mannen. Han er 40 år gammel og kommer fra Kongsvinger.

Politiet fikk forrige uke et muntlig forvarsel om at noe kunne ha skjedd, men jobbet heller ikke da med utgangspunkt i at noe kriminelt lå bak forsvinningen.