NRK Meny
Normal

DIREKTE HER KL. 18.00: Brumunddal - Lillestrøm 1-3

Brumunddal ønsket seg Lillestrøm i andre runde av cupen og fikk det. Moderklubben til Aleksander Melgalvis satser på fotballfest når LSK-bussen kommer med bygdas store fotballstjerne.

For Aleksander Melgalvis med hjertet i Brumunddal, vil det bli en helt spesiell opplevelse å komme hjem og spille mot moderklubben for LSK.

Han spilte for Brumunddal sist laget møtte Lillestrøm i 2. runde i cupen, for sju år siden. Den gang ble Brumunddal slått hele 6–1 og var egentlig helt sjanseløse.

Lillestrøm

SPENNING FØR NY CUPKAMP: Aleksander Melgalvis gleder seg til cupkamp mot gamle lagkamerater i Brumunddal.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

– Jeg regner med å bli like godt mottatt som ellers på Sveum, selv om det kan komme litt vennlig piping, men det er bare gøy, sier Melgalvis.

Byr Lillestrøm på fotballfest

En annen som synes dette er storveies, er dalatrener Fred Leo Nysæter. Han håper på fulle tribuner når kanarifuglene gjester gresset på Sveum.

– Det er stort å få et eliteserielag i cupen, sier han til Brumunddal Fotball. Dette gjelder både som underholdningsverdi og økonomisk. Nysæter lover ingen cupbombe, men Dala skal gjøre sitt ytterste for å vise muskler på tradisjonsrike Sveum.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Sju siktet i Innlandet

    En mann fra Nord-Østerdalen, en fra sør i Hedmark, en fra Hamar, en fra Ringsaker, en fra Stange og to fra Vestoppland er siktet for nettovergrep etter Dark Room-etterforskningen i Innlandet, skriver Østlendingen. Alle er menn mellom 20 og 60 år.

  • Mange viltpåkjørsler i Innlandet

    Det har vært svært mange viltpåkjørsler i helga, og politiet råder bilistene til å kjøre forsiktig. Politiet i Innlandet har fått melding om 34 viltpåkjørsler; 17 rådyr, 15 elg, 1 hjort og 1 hare.

  • Løke: – Skal komme sterkere tilbake

    – Vi var rett og slett ikke helt med i dag, og vi bommet på for mange sjanser. Vi får ikke gjort noe med det nå, det er for seint, men vi skal komme sterkere tilbake, sier Storhamars Heidi Løke etter håndballjentenes tap i VM-finalen mot Frankrike.