NRK Meny
Normal

DIREKTE HER KL. 18.00: Brumunddal - Lillestrøm 1-3

Brumunddal ønsket seg Lillestrøm i andre runde av cupen og fikk det. Moderklubben til Aleksander Melgalvis satser på fotballfest når LSK-bussen kommer med bygdas store fotballstjerne.

For Aleksander Melgalvis med hjertet i Brumunddal, vil det bli en helt spesiell opplevelse å komme hjem og spille mot moderklubben for LSK.

Han spilte for Brumunddal sist laget møtte Lillestrøm i 2. runde i cupen, for sju år siden. Den gang ble Brumunddal slått hele 6–1 og var egentlig helt sjanseløse.

Lillestrøm

SPENNING FØR NY CUPKAMP: Aleksander Melgalvis gleder seg til cupkamp mot gamle lagkamerater i Brumunddal.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

– Jeg regner med å bli like godt mottatt som ellers på Sveum, selv om det kan komme litt vennlig piping, men det er bare gøy, sier Melgalvis.

Byr Lillestrøm på fotballfest

En annen som synes dette er storveies, er dalatrener Fred Leo Nysæter. Han håper på fulle tribuner når kanarifuglene gjester gresset på Sveum.

– Det er stort å få et eliteserielag i cupen, sier han til Brumunddal Fotball. Dette gjelder både som underholdningsverdi og økonomisk. Nysæter lover ingen cupbombe, men Dala skal gjøre sitt ytterste for å vise muskler på tradisjonsrike Sveum.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To turistar redda ut av Rondane

  Ei snøskuterpatrulje frå Norges Røde Kors Hjelpekorps har henta ut to menn frå fjellet som hadde problem med å ta seg ned att på eigehand. Aksjonen starta rundt klokka 18.40 i ettermiddag, og båe skal vera i god form. Mennene vart henta ut frå Eldabu aust for Rondablikk.

 • Gangnes vil tilbake

  Skadeforfulgte Kenneth Gangnes trosser de medisinske rådene, og har bestemt seg for å gjøre et siste comeback i hoppbakken. Det melder NTB. Det er fjerde gang hopperen fra Kolbukameratene kjemper seg tilbake fra korsbåndsskade. Operasjonen i november var vellykket, og totningen ser for seg å være tilbake på ski til høsten.

  Nyoperert Kenneth Gangnes hjemme på Lillehammer
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Kjørte inn i bom ved tunnel

  Flere biler kjørte inn i en bom som gikk ned ved Teigkamptunnelen i Nord- Fron i kveld. Bommen gikk ned etter at en trailer fikk problemer inne i tunnelen. I følge politiet har traileren kommet opp i taket. Vegen er fortsatt stengt og trafikken omdirigeres.