NRK Meny
Normal

Det er hockeyfeber i Hamar

Før den sjette finalekampen mellom Storhamar Dragons og Stavanger Oilers i morgen, råder det hockeyfeber i Hamar.

Hokceyfeber i Hamar

Hamar er pyntet med Storhamar-flagg. Det er synlig at byen er i er klare for en avgjørende finalekamp i NM-sluttspillet.

Foto: Halvor Mykleby / NRK

Det står 3–2 i kamper til Stavanger Oilers, og det hele kan avgjøres om Stavanger-laget vinner i Hamar OL-amfi på torsdag. Storhamar må vinne for å sikre seg den siste avgjørende kampen. Nok en gang skal OL-amfiet fylles opp.

–Bøtta skal hjem

Til og med bussene i Hamar er pyntet til fest med flaggene til Storhamar Dragons. Foran den viktige hjemmekampen i morgen er hele byen i hockeystemning. Folk på gata i Hamar er opptatt av finalekampene.

– Det er fantastisk stemning i byen nå. Det er spesielt når laget vårt er med i finalen. Vi ser fram til å få "bøtta hjem", sier Christian Dyrseth.

Hockeyfeber fører til at til og med bussene er pyntet med hockeyflagg.

Til og med bussene i Hamar er pyntet til fest med flaggene til Storhamar Dragons. Foran den viktige hjemmekampen i morgen er hele byen i hockeystemning.

– Stemningen er kjempebra. Hamar er hockeybyen, sier Per Holland.

Han har fulgt godt med på de tidligere finalekampene.

Klare for ny kamp

I dag kom spillerne hjem fra Stavanger hvor det ble tap i går, men ifølge spillerne er planen å vinne i morgen.

Storhamar Dragons kom hjem med buss

Spillerne i Storhamar kom til Hamar fra Stavanger i dag. I morgen er de klare for ny finalekamp mot Oilers.

Foto: Halvor Mykleby / NRK

– Ja, i morgen blir det en ny herlig kamp. Det er klart vi skal vinne, sier spiller Pål Johnsen.

Det er stor spenning knyttet til finalekampene. I gårsdagens oppgjør mellom de to lagene tapte Storhamar 3–2 i Stavanger. Det ble en dramatisk avslutning på sluttspillkampen mellom Oilers og Storhamar. Kort tid etter at Oilers avgjorde oppgjøret, brøt det ut masseslagsmål.

Pål Johnsen, spiller Storhamar Dragons

Pål Johnsen, spiller i Storhamar Dragons.

Foto: Halvor Mykleby / NRK

– Det er mange følelser og mye temperament forbundet med dette. Dette er viktig for oss. Nå ser vi fram til kampen i morgen. Vi gleder oss til fullt fjøs og herlig stemning. Det gir ekstra energi, sier Johnsen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Valdresflya åpen

    Valdresflya ble åpnet klokka åtte i dag. Den vil være nattestengt mellom 20.00 og 08.00.

  • Gjøvik Sp ja til sjukehus i Moelv

    Gjøvik senterparti sier JA til storsjukehus i Moelv. Det skriver GD. De er lei alt styret rundt lokaliseringen av det nye sjukehuset. De mener at Gjøvik by vil nyte godt av et sjukehus med mange arbeidsplasser rett over Mjøsa.

  • Ja til Dæhlis Alvdalsplaner

    Flertallet i kommunestyret i Alvdal sa i går kveld ja til Bjørn Dæhlis planer på Steimosletta. Skikongen vil invistere 200 millioner i detaljehandel der. Kommunestyret har vært splitta fordi de er redd det vil gå ut over handel i sentrum.