NRK Meny
Normal

Nå spiller Contrazt på Innlandsscenen

De er vant med å spille 70 konserter i året. Onsdag er dansebandet Contrazt gjester på Innlandsscenen.

DKOP01

DANSEBAND PÅ INNLANDSSCENEN: Contrazt er et norsk danseband fra Solør. FOTO: CONTRAZT

Det er et meget erfarent band som spiller på Innlandsscenen onsdag. Contrazt har siden starten i 2005 rukket å bli ett av Norges mest populære danseband.

Contrazt er et hardtarbeidende band, gruppa har gitt ut nytt album hvert år så lenge de har holdt på. I tillegg er de et av landets mest turnerende danseband med rundt 70 konserter i året. Setlisten på en konsert inneholder ofte opp til 60 låter!

Se tidligere Innlandsscenen her.

Contrazt synger til vanlig på norsk, men i den norske MGP-finalen deltok de med en engelskspråklig låt,« Heaven».

Bandet består av fem rutinerte musikere med lang fartstid; Gro Anita Johansen (vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass), Roar Sagerud (trommer) og Conny Nordvall (Keyboards).

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Front mot front

    To biler var involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 33 mellom Odnes og Vestrumsbygda nå i ettermiddag. Ifølge politiet skal det være en front mot front–kollisjon. To personer ble sendt til sjukehus, en person ble sendt til legevakt, mens en er uskadd.

  • Akan-pris til Kongsberg

    Akan-prisen, som er en pris som går til en virksomhet som har jobbet svært godt rusforebyggende, går i år til Kongsberg Defense and Aerospace. Akan kompetansesenter sier bedriften jobber svært systematisk med forebygging av avhengighetsproblematikk.

  • Russen får ikke nyte medbrakt

    Helsedirektoratet presiserer at russen ikke kan nyte medbrakt alkohol på russetreff. Politidirektoratet har sendt ut nye retningslinjer, som skal sikre at reglene for alkoholbruk på offentlig sted blir håndheva likt i alle politidistrikt.